Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 13 Haziran Salı

Star TV’nin 13 Haziran Salı gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde dizi tekrarları ile başlıyor. Akşam kuşağında en çok sevilen dram dizilerinden olan Anne dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Yine gözyaşını beklediği dizide olaylar bitmiyor. Star TV’nin 13 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 13 Haziran Salı

Star TV’nin 13 Haziran Salı gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Güzel Köylü dizisinin eski bölümleri ile başlıyor ve daha sonrasında da Bugün isimli haber programı ile devam ediyor. Günlük haberlerin aktarıldığı bu programda ayrıca gazete haberleri hakkında da bilgi alabilirsiniz. Bugün programından hemen sonra ise Beni Affet dizisinin bir önceki bölümü Star TV ekranlarına gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.30’da ise yeni başlayan dizilerden olan İstanbullu Gelin dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek. Hemen ardından ise en sevilen günlük magazin programlarından olan Duymayan Kalmasın başlayacak. Ünlülerin hayatlarında neler oluyor, kim kiminle nerede görülmüş? Bütün soruların cevaplarını bu programdan öğrenebilirsiniz.

Duymayan Kalmasın programından hemen sonra ise en uzun soluklu günlük dizilersen olan Beni Affet dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Feride yine zor kararlar verecek gibi görünüyor. Beni Affet dizisinden sonra ise en çok izlenen kadın programlarından olan Zuhal Topal’la başlayacak. Aile kurmak isteyenlerin katıldığı programda yine renkli dakikalar yaşanacak.

Haberin Devamı

Saat 19.00’da Star Haber ile haber bülteni başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen son gelişmeler ayrıntıları ile bu bültenden aktarılacak. Ha erlerden hemen sonra ise Anne dizisi ekranlarda olacak. Bu hafta 32. Bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan doruk noktada olacak. Anne kız bu sefer neler yaşayacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Star TV ekranlarında olacak.

Anne dizisinden hemen sonra ise son zamanların en sevilen asker dizilerinden olan Söz dizisinin tekrar bölümleri yayınlanacak. Saat 02.00’da ise ramazan gecelerinin vazgeçilmezi olan Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi isimli program başlayacak.