Gazete Vatan Logo

SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerini nasıl yapabilirim?

İnternette SSK Bağ-Kur sorgulama dönemi başladı. En güncel SSK ve Bağ-Kur sigorta dökümleri internette SGK’nın e-SGK portalındaki uygulama üzerinden SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi ile öğrenilebiliyor. Bu yüzden de mükellefler tarafından bu sorgulama hizmeti yoğun şekilde kullanılıyor.

SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerini nasıl yapabilirim?

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK hizmetleri vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılırken şimdilerde online SSK Bağ-Kur sorgulama da yapılabiliyor. Vatandaşların bulunduğu her yerden kullanabildiği e-SGK hizmetleri ile birlikte vatandaşın en güncel sigorta dökümlerini alabilmesi eskiden olduğu gibi saatler yerine sadece dakikalar sürüyor. Günümüz modern teknolojisi Türkiye’de kamu kurumları tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmaya başlandı. Özelikle de insanların günümüzün modern teknolojileri ile birlikte internete son derece pratik bir şekilde erişim sağlayabiliyor olması internet üzerinde yer alan hizmetlerin her geçen gün çok daha geniş kapsamlara ulaşmasına yol açıyor ki bu noktada kamu hizmetleri de dijital platformda fazlasıyla kendisine yer buluyor. Günümüz modern Türkiye’sinde internet teknolojilerini en aktif şekilde kullanan başlıca devlet kurularının arasında Sosyal Güvenlik Kurumu ön plana çıkıyor. Özellikle de internet üzerinde yer alan SSK Bağ-Kur sorgulama hizmetleri ile sigorta mükelleflerinin en güncel sigorta durumlarını internet kolaylığında öğrenebilmelerine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet üzerinde SSK ve Bağ-Kur sigortası mükelleflerine yönelik olarak sunmuş olduğu online SSK Bağkur sorgulama hizmeti ile birlikte güncel sigorta bilgilerini öğrenebilmek için sadece internet üzerinde yer alan ilgili uygulamaya erişim sağlamak yeterli oluyor. İnternette bulunan sanal devlet portalı üzerinden de kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmekte olan SSK Bağkur sorgulama işlemi için e-Devlet sistemi üzerinde SGK’nın ‘4A hizmet bilgisi’ ve ‘4B hizmet bilgisi’ ekranları bulunuyor. Bu iki uygulama üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde SSK Bağkur sorgualma işlemleri gerçekleştirilebiliyor. İnternet üzerinde yer alan Sosla Güvenlik Kurumu’nun e-SGK hizmet portalı ile sigorta mükellefleri, kurumda gerçekleştireceği tüm sigorta ve emeklilik işlemlerinde artık internet avantajlarından ve kolaylıklarından yararlanabilme imkanına sahip olabiliyor. Günümüz modern Türkiye’sinde internet teknolojilerini en aktif şekilde kullanan başlıca devlet kurumları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yer almasının en önemli nedeni ise kesinlikle her vatandaşın kurumda gerçekleştirmek durumunda kalabildiği bir işlemin bulunmasından kaynaklı olarak Türkiye’de en çok işlem gerçekleştirilen kamu kurumu durumunda bulunmasına yol açıyor.

Haberin Devamı

Bu yüzden de günümüz modern Türkiye’sinde oldukça ağır bir işleyişle hizmet sunmak durumunda kalan Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından internet teknolojileri hem daha hızlı hem de daha modern hizmetleri mükelleflere sunabilmek amacı ile yoğun şekilde kullanılıyor. Bu şekilde internet üzerinde hizmete açılan online SGK hizmet uygulamalarından birisi olan SSK Bağ-Kur sorgulama uygulaması üzerinden sadece dakikalar içerisinde en güncel sigorta bilgilerini öğrenebilme imkanına sahip olunabiliyor. İnternet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun dijital hizmetleri sayesinde gerçekleştirilebilmekte olan SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri ile internete erişim sağlanabilen her yerden sadece dakikalar içerisinde en güncel SSK-Bağ-Kur sigorta bilgilerini öğrenebilme imkanına sahip olunabiliyor. Bu yüzden de vatandaşlar tarafından internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun SSK Bağ-Kur sorgulama uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı