Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? -18 Kasım Cumartesi

18 Kasım Cumartesi günü Show TV, 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlence dolu bir program ile hem kendinizin hem de çocuklarınızın keyifli dakikalar geçirmesini sağlıyor. Komedinin, kahkahanın ve eğlencenin bol olduğu bir sabaha hazır olun. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda yerini alıyor. Konakta geçen birbirinden eğlenceli anlara yine tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? -18 Kasım Cumartesi

Sabahın erken saatlerinde ekranlara dahil olan “Güldüy Güldüy Show Çocuk” eğlenceyi sonuna kadar yaşamanıza aracılık ediyor. Hemen ardından 08:30’da “Kendine İyi Bak” isimli yaşam programı başlıyor. Sağlık, diyet, spor, egzersiz, beslenme ve daha pek çok fazlası… Güzel fikirlerin ve önerilerin verildiği program ile kendinizi kışa daha donanımlı hazırlayabilirsiniz. Değerli uzman konukların katılımı ile gerçekleştirilen programı sakın seyretmeyi unutmayın…

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:00’ı gösterdiğinde “Cumartesi Sürprizi” ile magazin dünyasının ritmi tutulacak. Daha önce rastlamadığınız en çarpıcı röportajlar ve konuşmalar ekranlarınız karşısında yerini alıyor. Renkli, heyecanlı ve macera dolu anlara kendinizi hazırlayın… Saat 13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı yemek programını seyredebileceksiniz. Lezzetli anları ve enfes yemekleri diyar diyar dolaşarak, sizlerle buluşturan sunucunun keyif dolu kesitleri karşısında güzel bir gün ortasına başlangıç yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

14:00’da “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hastane ortamında işlenen dizide aşkın ve mücadelenin hissini yaşayabileceksiniz. Saat 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevilen çocuk programının yepyeni bölümü ekranlarınız karşısında yerini alıyor. Çocukların komik anları ve yarışmacıların kazanmak uğruna verdikleri mücadele… Eğlencenin hız kesmeden devam edeceği yarışma programı ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

18:45’de “Show Haber” dünyada ve Türkiye’de gelişen olayları en çarpıcı anlarıyla karşınıza getirecek. Sağlıktan siyasete, ekonomiden yaşama kadar uzanan geniş konu başlıkları karşısında tüm merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Saat 20:00’da “Yeni Gelin” adlı yerli dizi yepyeni bölümü ile ekranlarınızda… Akşam kuşağınızı renkli ve eğlence dolu hale getiren bu yerli diziyi kaçırmayın…

00:15’de “Klavye Delikanlıları” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile bir kez daha buluşuyor. Ardından 02:30’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programının, 04:15’de ise “Gülümse Yeter” adlı dizinin tekrarı ekranlarınıza yansıyor.

Haberin Devamı