Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi

14 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programın tekrar bölümü ile başlıyor. Ekranların sevilen renkli programında yine birbirinden farklı olaylar gerçekleşiyor ve sabahınız çok daha renkli geçiyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışında yerini alıyor. Show TV ekranlarının sevilen dizisi ile heyecan dolu bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çocuktan Al Haberi” adlı keyif dolu programın tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Miniklerin sevilen eğlenceli programını izlerken sabahınızın çok daha hareketli ve eğlenceli geçtiğini hissedebileceksiniz. Ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayında olacak. Sabah saatlerinde ekranlar karşısına çıkan programdan diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi sağlıklı yaşama dair farklı alanlarda geniş bilgiler edinebileceksiniz. Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı birbirinden leziz tariflerin yapıldığı program karşınıza çıkacak. Damak zevkinize hitap eden renkli yemek tarifleri ile sofralarınıza yepyeni tatlar ekleyebilme imkanı elde edeceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Gelin Evi” adlı programın yeni haftası başlayacak. Yeni haftanın yeni yarışmacıları ile yine heyecan ve keyif dolu bir gün ortası yaşayabileceksiniz. Yeni gelinlerin renkli evleri ve muhteşem sunumları karşısında eğlenceli anlara tanıklık edebilirsiniz. 15:00’da “Seda Sayan’la” adlı show programı yayında olacak. Eğlencenin kesintisiz şekilde devam ettiği renkli program ile güzel bir gün geçirebilirsiniz. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına başlıyor. Bültenden gündeme dair tüm konu alanlarını inceleyebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm gelişmeler tek tek ayrıntıları ile karşınıza çıkacak. Gündemi meşgul eden tüm konuları ayrıntıları ile öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına kilitleyen diziyi keyif içinde seyredebilirsiniz. Hemen ardından 00:15”de “Çukur” adlı dizinin son bölümünü bir kez daha izleyebilme imkanı bulacaksınız. Gece uyumayanlardansanız Show ekranlarının bu sevilen dizilerini ve TV programlarını keyifle takip edebilirsiniz. 02:45’de “Seda Sayan’la” adlı sevilen show programının, 04:45’de ise “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı