Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi

07 Nisan Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı sabah, 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli ve keyif dolu çocuk programı ekranlara gelecek. Çocukların masum konuşmalarını gözler önüne seren eğlenceli yayını keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına dahil oluyor. Konak hayatında dönen renkli kareleri bu yeni bölümde yine izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi

Sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show” adlı çocuk programının tekrar bölümü başlayacak. Miniklerin konuşmalarını izlerken hem doyasıya gülebilir hem de sabahınızı daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 08:30’da “Kendine İyi Bak” adlı sabah programı yayında olacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan programda sağlıklı yaşama dair pek çok bilgiler edinebilirsiniz. Hoş sohbet havasında ilerleyen yayın; spordan egzersize, yemekten beslenmeye kadar pek çok konu alanına özgü bilgiler sunuyor. 10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı eğlence dolu anlar sizleri bekliyor. Magazin dünyasını meşgul eden en bomba haberleri ve gelişmeleri bu programdan analiz edebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı yemek programı ile mükemmel bir gün ortası sizleri bekliyor. Birbirinden enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı programda farklı yöreleri görebilme imkanı da elde edeceksiniz. Diyar diyar gezerken enfes tatta yemek tarifleri öğrenebileceksiniz. 14:00’da “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Show ekranlarının yeni yüzü olan diziyi keyif içinde izleyerek mükemmel anların keyfini sürdürebilirsiniz.

Haberin Devamı

17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyifli programın yepyeni bölümü başlayacak. Evrim Akın’ın sunduğu programı izlerken hem gün ortanızı renklendirebilir hem de çocukların masum konuşmaları karşısında bol kahkahalı anlar geçirebilirsiniz. 18:45’de “Hafta Sonu Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlarınız karşısına çıkıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri ve detayları bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu içeriklerine dair gelişmeler ekranlarınızda yer alacak.

20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına dahil oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken mükemmel bir akşama başlangıç yapabileceksiniz. Konak halkının eğlence dolu yaşantısını gözler önüne seren dizi ile mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. 00:15’de “Silsile” adlı yerli filmin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Ardından 02:15’de “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrarı başlıyor. 04:45’de ise “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geçecek.

Haberin Devamı