Gazete Vatan Logo

Sgk Borç Sorgulama İle GSS Ve Bağkur Prim Borcu Öğrenebilirsiniz

SGK borç sorgulama menüsünden GSS ve Bağkurprim borçlarınızın takibini yapabilirsiniz. Ayrıca GSS prim tutarlarınızı online olarak ödeyebilirsiniz. Detaylara birlikte bakalım.

Sgk Borç Sorgulama İle GSS Ve Bağkur Prim Borcu Öğrenebilirsiniz

Vatandaşların SGK’ya borcu olabileceği hizmetleri arasında bulunan GSS ve Bağkur için online olarak bilgi alınabilmektedir. İlgili sigorta türlerinde vatandaşların ne kadar borcu olduğu, hizmetlerden ne kadar süreyle yararlanıldığı ve diğer detaylar kolay bir şekilde görülebilmektedir. SGK borç sorgulama ile GSS veBağkur borç sorgulama işlemleri için online olarak işlem yapılabilmesi mümkün olduğu için tüm vatandaşlar kolay bir şekilde SGK borç sorgulama yapabilmektedir.

GSS BORÇ SORGULAMA

SGK BORÇ SORGULAMA

BAĞKUR BORÇ SORGULAMA

SGK HİZMET SORGULAMA

GSS, kişilerin sağlık hizmetlerinden yararlanmasını sağlayan bir hizmet olduğu gibi yakından takip edilmelidir. Kişilerin sigortaya direk alınması nedeniyle vatandaşların haberi olmadan prim borçlanması başlamaktadır. Bu nedenle de GSS borç sorgulama yapılarak durum hakkında sürekli bilgi alınması gerekebilmektedir. SGK borç sorgulama için vatandaşların e devlet kapısı üzerinden yardım alması gerekmektedir.

SGK borç sorgulama işlemleri için açılan hizmet sayesinde online olarak GSS borç sorgulama yapılarak, vatandaşların ne kadar borcu olduğu görülebilmektedir. GSS borç sorgulama için ilk olarak e devlet kapısınagiriş yapılması gerekmektedir. Girişsonrasında SGK menüsü altında yer alan GSS borç sorgulama sayesinde tüm borç ve sigorta durumu görülebilmektedir. Bu açıdan büyük bir kolaylık sağlanmışdurumdadır ve tüm vatandaşlar ihtiyaç halinde GSS için borç sorgulama yapabilmektedir.

Haberin Devamı

Bağkur borç sorgulama işlemleri için de e devlet kapısına giriş yapılması gerekmektedir. Bu açıdan vatandaşların e devletkapısı üyeliğinin olması başta sigorta konuları olmak üzere tüm konularda bilgi alınmasını kolaylaştırmaktadır. Bağkur borç sorgulama için giriş sonrasında SGK menüsünde yer alan 4B hizmet dökümü seçeneklerinden yararlanılması gerekmektedir. Hizmetlerin tıklanması ile birlikte Bağkur borç sorgulama yapılacak ve Bağkur borç sorgulama sonuçları ekranda yer alacaktır. Vatandaşlar da bu sayede kolayca borç bilgisini görebilmektedir.