Gazete Vatan Logo

Seviyor Sevmiyor'un 19. bölüm fragmanında Yiğit'in zor anları!

Seviyor Sevmiyor'un 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde Yiğit İrem'in itiraf videosunu izleyince sinir krizi geçiriyor. Seviyor Sevmiyor Pazar akşamı ATV'de...

Seviyor Sevmiyor'un 19. bölüm fragmanında Yiğit'in zor anları!

Seviyor Sevmiyor dizisinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde İrem'in kim olduğunu anlattığı videoyu izleyen Yiğit ofisi birbirine katıyor, bilgisayarları kırıyor. Bundan sonra olayların nasıl bir hal alacağı Seviyor Sevmiyor'un Pazar gününki yeni bölümünde olacak.

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEVİYOR SEVMİYOR 19. BÖLÜM FRAGMANI


SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Yiğit, İrem'den ayrıldıktan sonra kendisi için Deniz'le önünde hiçbir engel kalmadığını düşünmektedir. Öte yandan Deniz, Tuna'yla beraberdir ve Yiğit'in ayrıldığını duyunca şoke olur. Üstüne üstlük Yiğit kurtarıcı olarak dergiye geri dönmüştür. İrem ise ayrılık acısını çok kolay atlatmış gibidir. Derginin yeniden ayağa kalkması için herkes büyük özveriyle çalışırken, Deniz Yiğit'e, Tuna'yla birlikte olduğunu bir türlü söyleyemez. Yiğit ise Deniz'in sürekli ondan kaçmasına anlam veremez. En sonunda Yiğit, Deniz'le her şeyi açık açık konuşmak için Deniz'i çok tanıdık bir yolculuğa çıkarmaya karar verir.

Haberin Devamı