Gazete Vatan Logo

Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen Yalçın yerine kim gelecek, Önder Karaveli mi?

Sergen Yalçın istifa mı etti? Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki art arda kötü sonuçlar taraftarı kızdırmış, Sergen Yalçın isrifaya çağrılmıştır. Teknik Direktörü Sergen Yalçın görevinden istifa etti, kararını yönetime sundu. Peki, Sergen Yalçın yerine kim gelecek, Önder Karaveli mi?

Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen Yalçın yerine kim gelecek, Önder Karaveli mi?

Giresunspor ile yapılan maçta Beşiktaş 4-0 mağlup olmuştu. Bu sonucun ardından bırakma kararı alan Yalçın, yeniden göreve dönmüşyür. 49 yaşındaki Sergen Yalçın, B.Dortmund maçının ardından kararını verdi. Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Yalçın, istifasını yönetime sundu. Peki, Sergen Yalçın yerine kim gelecek, Önder Karaveli mi?

SERGEN YALÇIN İSTİFA ETTİ Mİ?

Saat 12'de Nevzat Demir Tesisleri'nde başlayacak antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen 49 yaşındaki teknik adam, görevini resmen bıraktı. Yalçın, istifasını Başkan Çebi'ye sundu.

Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig'de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.