Gazete Vatan Logo

Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor?

İstanbul Kadıköy'de açılacak olan yeni Sephora mağazası, ilk 500 müşterisine hediye sunacağını duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı. O anlar sosyal medyada da gündemine oturunca Sephora hakkında yapılan araştırmalar da hızlandı.

Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor?

Bağdat Caddesi’nde yeni şubesinin açılışını yapacak olan Sephora mağazası, ilk 500 müşterisine hediye vereceğini duyurdu. Sephora ilk 500 kişiye 10 bin TL’lik çanta hediye edileceğini öğrenen vatandaşlar Sephora ile ilgili arama motorlarına yöneldi. Peki, Sephora kimin, nerenin malı? Sephora nedir? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor?

SEPHORA NEDİR, SEPHORA KİMİN?

Sephora, LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) grubunun bir parçasıdır. LVMH, dünyanın önde gelen lüks mallar şirketlerinden biridir ve geniş bir marka portföyüne sahiptir. Bu portföy, moda ve deri ürünleri, şarap ve içecekler, parfümeri ve kozmetik, saatler ve mücevherler gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren markaları içerir. Sephora, 1969 yılında Fransa’da kurulmuş ve 1997 yılında LVMH tarafından satın alınmıştır. O zamandan beri, Sephora dünya çapında güzellik ve kozmetik perakendeciliği alanında öncü bir marka haline gelmiştir. Sephora, geniş bir ürün yelpazesi sunar ve bu ürünler arasında cilt bakımı, makyaj, parfüm ve saç bakım ürünleri bulunur.

Haberin Devamı

SEPHORA HANGİ ÜLKENİN?

Sephora, Fransız kökenli bir kozmetik ve güzellik ürünleri zinciridir. 1969 yılında Paris’te Dominique Mandonnaud tarafından kurulan Sephora’nın, dünya çapında birçok ülkede mağazaları bulunuyor. LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE’nin bir parçası olan prestijli bir perakende marka olan Sephora merkezi Fransa’dadır.

SEPHORA BAĞDAT CADDESİ NE HEDİYE VERİYOR?

Sephora ilk 500 kişiye çanta hediye edecek. 11 Kasım 2023 tarihinde ilk alışveriş yapan 500 kişiye 10 bin TL değerinde bir çanta hediye edeceğini duyuran Sephora açılışı 11 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de olacak.