Gazete Vatan Logo
GündemSelde can pazarı

Selde can pazarı

Selde  can  pazarı

Ankara’da toplu taşıma aracı ile otomobillerinde sağanak ve doluya yakalananlar, alt geçitlerde mahsur kaldı. Görevliler ve vatandaşlar, göle dönen geçitlerdeki kadın ile çocukları omuzlarında taşıdı.

Haberin Devamı

Ankara’da toplu taşıma araçları ve otomobillerinde gök gürültülü sağanak ve doluya yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Başkentte saat 15.30’da başlayan gök gürültülü sağanak ve dolu nedeniyle Çankaya ilçesindeki alt geçit ve tünellerde vatandaşlar otomobillerin içinde ve toplu taşıma araçlarında mahsur kaldı.

9 aylık bebeği ve anneyi kurtardı

Akay Tüneli’nin 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’na açılan alt geçit çıkışında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için belediye ve itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. Görevliler vatandaşları omuzlarında taşıyarak dışarı çıkardı. Alt geçitteki aracında 9 aylık bebeğiyle mahsur kalan kadını tek başına kurtaran itfaiye personeli Nevzat Kaleli de günün kahramanlarından biri oldu. Elektrik teknisyeni İlbey Kubilay Arslan da Akay Alt Geçidi’nde araçlarında mahsur kalan mahsur kalan çocuk ve kadınları tek tek çıkartıp omzuna alarak kurtardı. Ayrıca sağanak nedeniyle Çetin Emeç Polis Evi Kavşağı alt geçidi ve Kuğulu Park Kavşağı Cinnah alt tüneli bir süre trafiğe kapandı. Su birikintisi nedeniyle arıza yapan bazı araçlar, itilerek ve çekiciyle yol kenarına çekildi. Biriken sular da vidanjörle atıldı.