Gazete Vatan Logo

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman? Sefirin Kızı son bölümde neler yaşandı?

Sefirin Kızı dizisi dün akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanını araştırmaya başlayan dizinin hayranları, önümüzdeki hafta dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman? Sefirin Kızı son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman? Sefirin Kızı son bölümde neler yaşandı?

Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyicilere duygusal dakikalar yaşatan Sefirin Kızı dizisinin ardından diziyi yakından takip eden kişiler “Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?” sorusunu aratmaya başladı. Peki Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman? Sefirin Kızı son bölümde neler yaşandı? İşte Sefirin Kızı hakkında merak edilenler…

SEFİRİN KIZI 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

SEFİRİN KIZI 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gediz Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir. Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?

Haberin Devamı

Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye’nin de onun için kabus gibi planları vardır. Nare Sancar’dan Menekşe’nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar’a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.

SEFİRİN KIZI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sancar Efeoğlu- Engin Akyürek

Nare- Neslihan Atagül Doğulu

Gediz- Uraz Kaygılaroğlu

Yahya- Doğukan Polat

Elvan- Hivda Zizan Alp

Refika- Özlem Çakar Yalçınkaya

Akın- Erhan Alpay

Güven- Erdal Küçükkömürcü

Halise- Gonca Cilasun

Menekşe- Tülin Yazkan

Müge- Esra Kızıldoğan

Zehra- Cemre Öktem

Kavruk Ömer- Edip Tepeli

Melek- Beren Gençalp