Gazete Vatan Logo

Savaşçı 33. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

Savaşçı 33. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Savaşçı'da yine heyecan dolu olaylar yaşandı. Kopuz Albay ve Kuzgun arasında yaşanan gelişme ne oldu? Savaşçı dizisinin 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 33. son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman...

Savaşçı 33. son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Fox TV'de Pazar akşamları yayınlanan Savaşçı dizisinde Galip kurtarılabildi mi? İşte Savaşçı'nın son bölümünde yaşananlar... Yeni fragman ise henüz yayınlanmadı.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SAVAŞÇI 33. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Diğer tarafta Pia, eski kocası Kuzgun’un gerçek yüzünü görür ve hayatının en büyük acısını yaşar. Kuzgun ise Albay Kopuz’u Pia’nın gözleri önünde ortadan kaldırmaya kararlıdır ve bu planı için hazırlıklara başlar. Kopuz Albay Kuzgun tuzağına doğru ilerlerken, Kılıç Timi de kırsalda Çeto ve adamlarının saldırısı altında kalacaktır.