Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel'in 68. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz tekrar bir araya mı geliyor?

Poyraz Karayel dün akşam son bölümüyle ekranlara geldi. Hemen arkasından Poyraz Karayel'in 68. bölüm fragmanı da yayınlandı. İkilinin yeniden sevgili olup olmayacağı Poyraz Karayel'in yeni bölümünde belli olacak.

Poyraz Karayel'in 68. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz tekrar bir araya mı geliyor?

Severek izlenen Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül ve Poyraz ayrı kaldıkları sürede yaşananları başkalarından öğreniyor. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde birbirlerine sevgi ve özlemle sarılan çift yeniden sevgili mi olacak? Sarıldıkları esnada karşılaştıkları sürpriz ne? Hepsi Çarşamba günü Poyraz Karayel'de...
Limon Film imzalı olan, başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İlker Aksum ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Poyraz Karayel yeni bölümleriyle her Çarşamba günleri saat 20.00'de Kanal D'de!
POYRAZ KARAYEL 68. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz, Ayşegül’ü şok ederek gizli kimliğiyle Sayguner evindeki görevine başlar. Ama bu gizli görevden Ayşegül kadar Bahri de hoşlanmaz. Poyraz’ın ondan bir şeyler sakladığından şüphelenen Bahri, Poyraz’ın neler çevirdiğini öğrenmeye karar verir.

Poyraz, Girişim’le ilgili en önemli ipucu olan Gazeteci Taner’in peşine düşer. Fakat Taner’in peşindeki sadece Poyraz değildir... Üstelik Poyraz’ın Gazeteci Taner’in peşindeyken yolu hiç umulmadık bir anda hiç umulmadık biriyle kesişir. Bu sürpriz hem Poyraz’ı hem de Ayşegül’ü derinden sarsacaktır.

Haberin Devamı