Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 78. bölümünde Ayşegül ve Sinan kurtulacak mı?

Poyraz Karayel 78. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde kaçırılan ve hayatı tehlikede olan Ayşegül ve Sinan'ın kurtulup kurtulamayacağı merak konusu oldu. Poyraz hayatı pahasına onları kurtarmak için uğraşır. Nefesler tutularak izlenecek olan Poyraz Karayel bu akşam...

Poyraz Karayel 78. bölümünde Ayşegül ve Sinan kurtulacak mı?

Poyraz Karayel'in 78. bölümü için iki ayrı fragman yayınlandı. Oldukça heyecanlı sahneler içeren Poyraz Karayel'de izleyiciler ekran başına kilitlenecek. Ayşegül'ün kaçırılmasının altında Nevra'nın olduğunu düşünen Bahri evi basar ve Çınar'ın kafasına silah dayar. Ayşegül'ün hayatına karşılık Çınar'ın hayatını ortaya koyan Bahri'ye Nevra'nın cevabı ne olacak? Tüm cevaplar bu akşam Poyraz Karayel'de olacak.

POYRAZ KARAYEL 78. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 78. BÖLÜM 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 78. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Nevra’dan aldığı bilgilerle Girişim’in izini sürmeye devam eder!

Yeni bölümde Poyraz, Sinan ve Ayşegül’ü kurtarmak için çektiği fotoğrafları Girişim’e götürmek zorundadır. Bunun için Poyraz adeta zamanla yarışır, peki başarabilecek midir?

Ayşegül ve Sinan’ın kaçırılması olayının nedeni olarak Nevra’yı sorumlu gösteren Bahri, Nevra’nın evini basar ve Ayşegül ile Sinan’a karşı Çınar’ı rehin alır. Nevra, oğlunun hayatı için Girişim’le ilgili bildiklerini söylemek zorunda kalır. Çınar’ın annesiyle ilgili öğrendiği gerçekler ise yeni tehlikelere yol açacaktır.

Haberin Devamı

Poyraz Nevra’dan aldığı bilgilerle Girişim’in izini sürmeye başlarken, Zülfikar ve Eda da Poyraz’ın arkasındadır. Peki Poyraz tüm bu çabalarının sonucunu alabilecek mi? Hepsi bu akşam...