Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 73. bölümünde Çınar gerçekleri öğreniyor!

Poyraz Karayel 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz zor bir durumla karşı karşıya kalıyor. Çınar Ayşegül'ü takip ettiriyor, peki Poyraz ile birlikte yakalayacak mı? Hepsi bu akşam Poyraz Karayel'de olacak.

Poyraz Karayel 73. bölümünde Çınar gerçekleri öğreniyor!

Fenomen dizi Poyraz Karayel'in 73. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Çınar Nevra'nın tehdit etmesiyle Ayşegül'ün yanında olduğunu öğrenir ve şok olur. Ayşegül ve Poyraz'ın yeniden biraraya geldiğini öğrenen Çınar ne yapacak? Tüm gelişmeleriyle Poyraz Karayel bu akşam...

Limon film'in yapımcılığını üstlendiği Poyraz Karayel'in başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Poyraz Karayel her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

POYRAZ KARAYEL 73. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 73. BÖLÜM 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 73. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz ve Ayşegül Çiftini Büyük Bir Tehlike Bekliyor!

Poyraz, kurnaz planıyla Kerem'i kıstırmış ama oyun henüz bitmemiştir. Ayşegül ise yaşadıklarının ardından gözyaşları içinde Poyraz'ın yanına koşar. Çınar, Ayşegül'le yüzleşirken Ayşegül’ün Nevra'nın tehditiyle ona döndüğünü öğrenir. Ama Nevra, Ayşegül'le ilgili çok daha büyük bir gerçeğe şahit olacaktır.

Zülfikar ise hayatının en önemli kararını verip Meltem'le konuşmanın yolunu ararken büyük bir sürprizle karşılaşır. Nevra Mümtaz'ı kullanarak büyük planını uygulamaya başlar. Poyraz ise Nevra’yı keşfetmeye yaklaşırken, Ayşegül’le de yeni bir hayata başlamanın adımlarını atmaktadır. Ama ikisi de onlara doğru yaklaşan büyük tehlikenin farkında değildir.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel'in son bölümünde Poyraz, Eda’nın ihanetiyle sarsılırken Eda, Kerem’i kurtarmak için Halil’i kaçırır ve bir kovalama başlar. Bu sırada Çınar, Meltem vasıtasıyla Poyraz’a çok yaklaşmıştır. Poyraz farkında olmasa da kimliğinin ortaya çıkma riskiyle karşı karşıyadır. Bahri ise, Ayşegül’ün eve dönüş kararını sorgularken suçluluk duygusuyla mücadele eden Despina Ayşegül’ün sırrını öğrenir.

Poyraz ve Ayşegül, Nevra’nın elindeki görüntüleri almak için plan yaparken, Sinan’ın kendi başına giriştiği iş onları yeni bir krizin içine sokar. Çınar’ın, Poyraz’ın kimliğine iyice yaklaştığını fark eden Ayşegül, buna engel olmak için Çınar’a yakın davranmaya başlar. Ama, bu onu hiç istemediği durumlara sokacaktır. Eda, Mümtaz’a yakalanır. Ancak Eda’nın, Kerem’i kurtarmak için pes etmeye niyeti yoktur. Bunun için Poyraz’ı rehin alarak tekrar harekete geçer. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı