Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 67. yeni bölüm fragmanında Ayşegül çaresiz

Poyraz Karayel'in 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Bahri ile konuşan Poyraz, Ayşegül konusunun kapandığını söylese de inandıramıyor. Peki Poyraz'ın kendisi bu söylediğine inanıyor mu? Merakla beklenen gelişmeler Poyraz Karayel'de...

Poyraz Karayel 67. yeni bölüm fragmanında Ayşegül çaresiz

Poyraz Karayel'in 67. bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde mahkeme salonunda Ayşegül ve Poyraz kendilerini savunmaya başladı. Komik bir şekilde ilerleyen diyalogta nereye varılacak? Hepsi ve daha fazlası Çarşamba akşamı Poyraz Karayel'de olacak.

Limon Film imzalı olan, başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İlker Aksum ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Poyraz Karayel 67. yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 67. BÖLÜM FRAGMANI


POYRAZ KARAYEL 67. BÖLÜM 2. FRAGMANI


POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 66. son bölümünde Poyraz, Ayşegül’ü şok ederek gizli kimliğiyle Sayguner evindeki görevine başlar! Poyraz, Ayşegül’ü şok ederek gizli kimliğiyle Sayguner evindeki görevine başlar. Ama bu gizli görevden Ayşegül kadar Bahri de hoşlanmaz. Poyraz’ın ondan bir şeyler sakladığından şüphelenen Bahri, Poyraz’ın neler çevirdiğini öğrenmeye karar verir.

Zülfikar hastaneye kaldırılan Meltem’in sağlığıyla ilgili endişelidir. Meltem’i oradan kaçırmaya karar verir. Taşkafa ile bir kaçırma planı yapmaya başlarlar. Ama onları bir sürpriz beklemektedir.

Poyraz, Girişim’le ilgili en önemli ipucu olan Gazeteci Taner’in peşine düşer. Fakat Taner’in peşindeki sadece Poyraz değildir... Üstelik Poyraz’ın Gazeteci Taner’in peşindeyken yolu hiç umulmadık bir anda hiç umulmadık biriyle kesişir. Bu sürpriz hem Poyraz’ı hem de Ayşegül’ü derinden sarstı.

Haberin Devamı