Gazete Vatan Logo

Portekiz-Türkiye maçı ne zaman? Milli maç ne zaman?

2022 Dünya Kupası Elemeleri için nefesler tutuldu! Grubu ikinci tamamlayan A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Portekiz olmuştu. Türkiye, yarı finalde Portekiz'e konuk olacak. Futbolseverler, Milli maç ne zaman? Sorusunu araştırıyor. Peki, Portekiz-Türkiye maçı ne zaman? Milli maç ne zaman? Portekiz-Türkiye maçı hangi tarihte? İşte Milli maç tarihi…

Portekiz-Türkiye maçı ne zaman? Milli maç ne zaman?

Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'na katılan son takımları belirlemek için düzenlenen Avrupa elemeleri play-off turunda C Yolu'nda mücadele edecek olan Türkiye, yarı finalde Portekiz'e konuk olacak. Peki, Portekiz-Türkiye maçı ne zaman? Milli maç ne zaman? Portekiz-Türkiye maçı hangi tarihte? İşte Milli maç tarihi…

PORTEKİZ-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN? MİLLİ MAÇ TARİHİ!

Portekiz-Türkiye karşılaşması, 24 Mart 2022 tarihinde oynanacak. Milliler, yarı finalde Portekiz'i elemesi halinde finalde İtalya - Kuzey Makedonya maçının galibiyle 29 Mart 2022 tarihinde kendi sahasında karşılaşacak.

TFF AÇIKLAMIŞTI!

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda 24 Mart 2022’de Portekiz ile deplasmanda yapacağı müsabaka, Porto’da oynanacak.

Dragao Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı maç, TSİ 22.45’te başlayacak. Ayrıca TFF Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın Portekiz’i eleyip play-off finaline kalması halinde İtalya - Kuzey Makedonya maçının galibiyle Türkiye’de yapacağı karşılaşmanın Konya’da oynanmasını kararlaştırdı. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 29 Mart 2022 tarihinde oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Haberin Devamı

Öte yandan, A Milli Takım Portekiz müsabakasının ardından turnuvaya veda etmesi halinde, İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin mağlubu ile Mart 2022’deki milli maç takvimi içerisinde Türkiye’de özel bir maç yapacak. Bu karşılaşma daha sonra duyurulacak.