Gazete Vatan Logo

Paramparça 94. bölümünde Hazal Damir hakkındaki gerçekleri öğrenecek mi?

Paramparça 94. bölümüyle bu akşam Star TV ekranlarına gelecek. Paramparça'nın 94. bölümü için iki ayrı fragman yayınlandı. Paramparça'nın yeni bölümünde Damir'in evlilik teklifini kabul eden Hazal onun hakkındaki tüm gerçeği öğrenebilecek mi?

Paramparça 94. bölümünde Hazal Damir hakkındaki gerçekleri öğrenecek mi?

Paramparça'nın 94. yeni bölümünde Damir Hazal'a evlilik teklifi ediyor ve olumlu cevap alıyor. Kızından uzak durması için Damir'i uyaran Cihan ne yapacak. Paramparça'da Cihan ile arası iyice açılan Ozan Harun'un olduğunu haykırıyor. Şirketin başına geçen Ozan yanlış karar almanın dışında silah taşımaya da başlıyor. Tüm gelişmeler bu akşam...

PARAMPARÇA 94. BÖLÜM FRAGMANI
PARAMPARÇA 94. BÖLÜM 2. FRAGMANI
PARAMPARÇA 94. BÖLÜM ÖZETİ
OZAN’IN MAFYA ORTAKLIĞI
Harun’un vasiyeti herkes için şaşırtıcıdır. Şirketin hisselerini Ozan’a bırakan Harun böylece Ozan, Damir ortaklığının yolunu açmıştır. Cihan bu durumu bozmak için hemen harekete geçer ancak Damir, Ozan’ı çoktan ortaklığa ikna etmiştir.

CİHAN TAKİBE ALIYOR

Hazal’ın davranışları Dilara ve Cihan cephesinde büyük şüphe uyandırır. Cihan, Hazal’ı takibe alırken Damir kendisine tuzak kurduğunu düşündüğü Asuman ve Azra’dan kendi yöntemleriyle hesap sorar.

HAZAL KABUL EDİYOR

Haberin Devamı

Hazal, Damir’den sürpriz bir evlilik teklifi alır. Damir’in gerçek yüzünü tanımayan Hazal, bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul ederken, aşıkların bir sonraki buluşmalarında karşılarında hiç ummadıkları biri vardır.