Gazete Vatan Logo

Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?

Son dönemin en popüler platformlarından olan Onlyfans hakkında araştırmalar devam ediyor. İngiltere menşeli Onlyfans sitesi, kullanıcılara internet üzerinden ürettikleri içerikleri ücret karşılığında sergileyebilmesine olanak tanır. Artan ilgi sebebiyle de birçok kişi, "Onlyfans nedir, Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?

Onlyfans nedir, nasıl kullanılır sorularının yanıtı merak ediliyor. Kullanıcılarına video ve içerik paylaşarak para kazanma imkanı veren bir uygulama olan onlyfans'ın aylık abonelik ücretleri 4.99 dolarla 49.99 dolar arasında değişiyor.

ONLYFANS NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Platfroma üye olmak için herhangi bir ücret gerekmiyor. Ancak Onlyfans üyelerinin içeriklerini görüntüleyebilmek için çeşitli miktarlarda ücret ödemek gerekiyor.

Üretilen videolar ile daha çok kullanıcıya ulaşıldığı takdirde para kazanmanın daha kolay olduğu Onlyfans'ta kullanılan video ve diğer içeriklerin platformun kurallarına uygun olması gerekir.

Öte yandan Hürriyet yazarı Ömür Kurt, bugünkü köşe yazısında Onlyfans'a yer vermiştir. Ömür Kurt, Onlyfans'ın zararları hakkında uzman görüşlerini paylaşmıştır.

Onlyfans'ın gençler için sakıncalarına değinen uzman görüşleri...

Doç. Dr. Vahdet Görmez (Psikiyatrist): Çocuklarımıza daha fazla göz kulak olmamız gereken bir zamandan geçtiğimiz kesin. Gençlik, kimlik arayışı dönemidir.

Haberin Devamı

Fakat ne yazık ki neredeyse bütün kimlik tercihleri (sosyal, ahlaki, cinsel vs.) kuşatma altında. Merakları, akran etkisi veya aileleriyle yaşadıkları ilişki sorunları onları kaosa sürükleyebiliyor.

Berkay Ateş (Uzman Klinik Psikolog): Ergenlik dönemi risk alma yatkınlığımızın en yüksek olduğu dönem. O yaş grubundaki gençler doğru neden-sonuç ilişkisi kurma, yaptıklarının sonuçlarının neler olabileceğini öngörebilme konusunda dezavantaja sahiptirler.

Bu nedenle ileride pişman olacakları davranışları kolaylıkla yapabilirler.