Gazete Vatan Logo

Öner Döşer kimdir, kaç yaşında, nereli? Öner Döşer 1929 buhranı kehaneti ve hakkında merak edilenler

Astrolog Öner Döşer çalıştığı astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranı'nı aratmayacak dünya çapında ekonomik bir kriz yaşanabileceğini söyledi. Öner Döner’in söz konusu kehanetinden sonra Öner Döşer kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.

Öner Döşer kimdir, kaç yaşında, nereli? Öner Döşer 1929 buhranı kehaneti ve hakkında merak edilenler

Öner Döşer katıldığı bir TV programında "Çalıştığım astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranı'nı aratmayacak dünya çapında ekonomik bir krize doğru sürüklendiğimizi söyleyebilirim. Bunu 2022'de anlayacağız ama esas zorluk 2023-2024'te olacak" ifadelerini kullandı. Peki, Öner Döşer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Öner Döşer kimdir?

Öner Döşer, 12 Şubat 1966 tarihinde saat 20:41'de İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nden mezun oldu. 15 yıl boyunca lisanslı olarak basketbol oynadı. Dört kuşaktan beri süre gelen aile geleneğini bozmayarak başladığı ticaret hayatını, 20 yıl sonra Kapalıçarşı'dan ayrılarak noktaladı.

1999 yılından itibaren astroloji ile daha yakından ve yoğun olarak ilgilenmeye fırsat buldu. 2001-2003 yılları arasında Astroloji Birliği Derneği'nde çeşitli seminerlere ve Hakan Kırkoğlu ile astroloji derslerine katıldı. 2003 yılında Ortaçağ astrolojisi teknikleri üzerine Academy of Predictive Astrology'deki eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifika aldı.

Haberin Devamı

Ortaçağ astrolojisinde dünyaca uzman kabul edilen Astrolog Robert Zoller'in diploma seviyesini tamamlayarak "ustalık belgesi" almaya ve isminin ardından A.M.A. (Adeptus Medievalis Astrologiae: Ortaçağ Astrolojisi'nde Uzman) unvanı kullanmaya hak kazandı.

Döşer, 2005 yılında AstroArt Astroloji Okulu'nu kurdu ve astroloji bilgisinin zengin bir içerikle sistemli bir şekilde öğretilmesine ve yaygınlaştırılmasına önayak oldu.

Döşer'in, 2012 konusundaki çalışmaları, Güneş aktiviteleri ve Güneş merkezli astroloji üzerine yaptığı araştırma ve bulgularıyla uluslararası alanda da dikkat çekti. Büyük Britanya Astroloji Derneği yayın organı olan The Astrological Journal ve The Wise Magazine dergilerinde makaleleri yayınlandı.

Öner Döşer halen Ortaçağ, Rönesans astrolojisi ve modern astroloji teknikleri üzerine astroloji dersleri vermeye, astrolojinin çeşitli konuları üzerine seminerler düzenlemeye, köşe yazıları ve kitaplar hazırlamanın yanında astroloji danışmanlığı yapmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

2007, 2008, 2009 ve 2010 yıllarında "Burcunuz ve Siz" kitap serisi ile birlikte Öner Döşer'in bugüne kadar yayınlanmış diğer kitapları şunlardır:
Alimlerin Astrolojisi
2008'de Türkiye
Dönüşüm Zamanı, 2012 Öncesi ve Sonrası
Büyük Uyanış, 2012 Öncesi ve Sonrası
Maksimum: Hazır mısınız?
Transition: Global Transformation and Reenewal