Gazete Vatan Logo

Oğuz Erdem kimdir, kaç yaşında? Sosyal medya fenomeni Oğuz Erdem trafik kazası yaptı!

Sosyal medya fenomeni Oğuz Erdem Tekirdağ Çorlu’da trafik kazası yaptı. Otomobili kullanılamaz hale gelen Oğuz Erdem’in alkollü olduğu ortaya çıktı. Ünlü fenomenin ehliyetine el konuldu. Peki, Oğuz Erdem kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Oğuz Erdem kimdir, kaç yaşında? Sosyal medya fenomeni Oğuz Erdem trafik kazası yaptı!

İnternet girişimcisi ve sosyal medya fenomeni Oğuz Erdem, trafik kazası yaptı. Kavşakta bordür taşlarına çarparak refüje çıkan sürücü Oğuz Erdem’in alkollü olduğu belirlendi. Oğuz Erdem’ in ehliyetine 6 ay geçici süreyle el konuldu. Trafik kazasının ardından ünlü fenomenin hayatı ve mesleği ile ilgili detaylar merak ediliyor.

OĞUZ ERDEM KİMDİR?

İnternet girişimcisi ve sosyal medya fenomeni olan Oğuz Erdem, youtube, instagram ve tiktok gibi mecralarda satış ve girişimcilik videoları yayınlıyor. Girişimcilik üzerine danışmanlık hizmeti veren Oğuz Erdem, takipçi sayısı ile de dikkat çekiyor. Amazon üzerinden para kazanmanın yolları ve Auto Price ile ürünleri stoklamaya ve depolamaya gerek kalmadan, alıcı ve satıcı arasında bir köprü oluşturarak yapılan bir e-ticaret modeli olan dropshipping üzerine takipçilerine eğitimler veriyor.