Gazete Vatan Logo

O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Heyecanlı olayların yaşandığı O Hayat Benim'in yeni bölüm fragmanı da merakla beklenir oldu. Peki O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim 110. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Son bölümüyle dün akşam yayınlanan O Hayat Benim izleyicilerini yine ekran başına kilitledi. Efsun'un ölümden dönmüş olması ve iyileşmesi herkesi sevindirdi. Yeni bölümü merakla beklenen O Hayat Benim dizisinin 110. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde olacak.

Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem'in paylaştığı O Hayat Benim Pazar akşamları Fox TV'de. Yönetmenliğini otuzuncu bölüme kadar Hülya Bilban, otuz birinci bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Efsunsuz bir hayat mümkün mü? Arda için... Sultan için... Nuran için... Bahar için... Hayat nasıl devam edecek? Aile mahkemesi Nuran’la ilgili kararını verirken Efsun orada yok! Bahar, Nuran’a kol kanat gererken Efsun orada yok! Ölümün kollarına düşen sadece Efsun da değil! Ateş’in Cemre’yi adalete teslim etme çabası, bir yaşama daha mal olmak üzere. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Kısmetsiz Mahallesinde Zühal ve Seçil, Ganimet’i avuçlarına almak için uğraşmaya devam ediyor. Pertev’in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında... Efsunsuz bir hayat Volkan için de mümkün değil artık!

Haberin Devamı