Gazete Vatan Logo

No: 309'un 17. bölüm fragmanında Lale ve Pelinsu savaşı başlıyor!

No: 309'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. No: 309 dizisinin yeni bölümünde Pelinsu Onur ve Lale arasındaki aşkı hazmedemeyip ayırmak için oyunlar oynasa da Lale'nin Onur'dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. İki kadının bir adam için savaştığı No: 309'un heyecan dolu yeni bölümü bu akşam Fox'ta...

No: 309'un 17. bölüm fragmanında Lale ve Pelinsu savaşı başlıyor!

Sevilen romantik komedi dizilerinden biri olan No: 309, 17. bölümü ile bu akşam ekran karşısında olacak. Fox TV'de yayınlanan No: 309'da bu hafta olaylar iyice karışıyor. Pelinsu'nun Lale ve Onur arasındaki aşkı bozmak için planladığı kötü oyunlar suya düşüyor. Lale Onur'dan vazgeçmiyor, No: 309 yepyeni bölümü ile bu akşam izlenebilecek.

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği No: 309 dizisinde başrolleri Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk paylaşıyor. No: 309 yeni bölümleri ile Çarşamba akşamları saat 20:00'de Fox TV'de.

NO: 309 17. BÖLÜM ÖZETİ

Lale’nin çıkan haberleri öğrenmesi Onur’la arasının tekrar açılmasına sebep olur. Onur Lale’nin kendisine inanmamasına üzülürken, Lale olanların kendisinden saklanmasına sinirlenir. Evlilikten vazgeçme kararı alırlar. Bunu öğrenen İsmet babaanne hemen duruma el koyar. Lale ve Onur'dan birbirlerine bir hafta süre vermelerini ister. Bu süre onlar için nasıl sonuçlanacaktır?

NO: 309'UN 16. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Onur ve Pelinsu’nun bar çıkışı yakalanmaları ertesi gün manşet olur. Haberleri gören Songül, Lale’nin etkilenmemesi için haberleri saklamaya karar verir. Bu arada olayın iç yüzünü araştıran Songül, kızlarla işbirliği yapar. Songül’ün gazabına uğrayan Onur ise Lale’yle aralarındaki ilişkinin bozulmasından korkar ve olanları anlatmak için doğru zamanı bekler.

Haberin Devamı

NO: 309 DİZİSİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek için bir an evvel evlenmesi ve çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoru ile bir randevuya gider. Aynı gece başka biriyle buluşmak için o mekana gelmiş olan Lale, yanlışlıkla Onur’un masasına oturur. Kuzen Erol, Onur’un bu randevusunu sabote etmek için içkilerine ilaç katınca, belki hiç bir zaman bir araya gelmeyecek olan Lale ile Onur kendilerini kaybedip çılgın bir gece geçirirler. Ertesi Sabah aynı yatakta 309 no’lu odada uyanan Onur ve Lale, aralarında bir şey geçmediğini düşünüp birbirlerini bir daha görmemek üzere otelden ayrılırlar. Üç ay sonra Onur annesinin istediği kızla nişanlanırken, Lale ise hiç tanımadığı bir adamdan hamile olduğunu öğrenir.

Haberin Devamı

Oyuncular:

Demet Özdemir

Furkan Palalı

Sumru Yavrucuk

Nurşim Demir

Gökçe Özyol

Cihan Ercan

Özlem Tokaslan

Suat Sungur

Sevinç Erbulak

Beyti Engin

Fatma Toptaş

İrem Helvacıoğlu

Pelin Uluksar

Murat Tavlı

Ceren Taşçı

Fatih Ayhan

Eda Özel

Ömrüm Nur Çamçakallı