Gazete Vatan Logo

No: 309 8. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı!

No: 309 8. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. No: 309 8. bölümde Lale'nin aşerme dönemlerinin başlamasıyla herkesi tatlı bir heyecan sarar. Ekşi ve tatlı istekleri ardından aileler bile kendi aralarında küçük yarışlara girerek bebeğin cinsiyeti hakkında tahmin yürütür. İşte No: 309 8. yeni bölüm fragmanları ve detayları...

No: 309 8. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı!

Fox Tv ekranlarını yaz sezon dizisi No: 309 8. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi No : 309 yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı No: 309 3 Ağustos 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

NO: 309 8. BÖLÜM FRAGMANI


NO: 309 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Lale'nin aşerme dönemlerinin başlamasıyla herkesi tatlı bir heyecan sarar. Ekşi ve tatlı istekleri ardından aileler bile kendi aralarında küçük yarışlara girerek bebeğin cinsiyeti hakkında tahmin yürütür. Öte yandan Onur, bebeğin erkek olması konusunda ısrarcıdır. Lale'nin ise ondan kalır yanı yoktur ve kız olduğu konusunda kendinden emindir. Peki 8. yeni bölümde bebeğin cinsiyeti belirleniyor mu? No:309 heyecan dolu bir bölümde Çarşamba saat 20:00'de FOX'ta!

NO: 309 KONUSU

Dedesi Ahmet Bey'in vasiyeti açıklandığında torunları Erol ve Onur'u bir sürpriz bekliyordur. Vasiyete göre, evlenip ilk çocuk sahibi olan torun şirketlerin %51 hissesini ve 600 milyon liralık mirası alacaktır. Fakat Onur'un ne evlenmeye ne de bir çocuk sahibi olmaya niyeti vardır. Annesi ise çoktan Onur adına plan yapmaya başlamıştır. Hemen oğluna bir randevu ayarlamıştır.Tarih öğretmenliğinden mezun olan Lale ise annesiyle çiçekçide çalışmaktadır. Bir tesadüf sonucu Lale ve Onur'un hayatları kesişir ve onları içlerinden çıkamayacakları bir duruma sokar.

Haberin Devamı

Gold Film'den Şenay Abacı'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristleri ile bir dönemin çok sevilen dizilerinden olan Çilek Kokusu dizisinin başarılı senaristleri Banu ve Aslı Zengin. Geçtiğimiz yıl yine bir yaz dizisi olarak yayınlanan Çilek Kokusu, büyük bir başarı yakalayarak geçen yazın en çok izlenen dizileri arasında yer almıştı. No: 309'un ilk 6 bölümdeki başarısına bakarak, Aslı ve Banu Zengin'in senaristliğini üstlendiği bu dizide de yine büyük bir başarı yakalamaları kaçınılmaz görülüyor.

KÜNYE

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK
OYUNCULAR:
DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, GÖKÇE ÖZYOL, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN

Haberin Devamı