Gazete Vatan Logo

Nasıl anlatacağız?

Tribündeki yüzlerce çocuk, maç boyu hiç duymadıkları kadar küfür işittiler..

Yönetimin davetiyle yeni açıkta oluşturulan ‘23 Nisan Çocuk Tribünü’nde oturan yüzlerce çocuk, maç boyu hiç duymadıkları kadar küfür işittiler.. Bu arada maç esnasında Aziz Yıldırım, Lig TV, Erman Toroğlu, Bilica, Mahmut Özgener ve Emre Belözoğlu’na küfürler edilirken, akılda kalanlar ise şöyle: ‘O.ç. LİG TV sesi açsana’, ‘Bu boru başka boru Erman’a g.. boru’ ‘Asker kaçağı Aziz Yıldırım.’

ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDILAR!

Taraftarlar, Sivas karşılaşması için stada gelen takım otobüsünü Beşiktaş Meydanı’nda meşaleler ve tezahüratlarla karşıladılar.

90 dk. küfrün karşılığı 160 bin TL

BEŞİKTAŞ, seyircisinin Sivas maçında devamlılık arzeden organize küfürlü tezahüratı nedeniyle sadece 160 bin TL para cezasıyla karşı karşıya kalacak. Disiplin Talimatı’nın 52. maddesine göre daha önce Bursa ve F.Bahçe maçlarında seyircisi küfür ettiği için para cezası alan siyah-beyazlılar, 4 maçlık sabıka sınırını geçmediği için seyircisiz oynama cezası almayacak.

‘Aziz Yıldırım’a küfür çok yanlış’

BEŞİKTAŞ Basın Sözcüsü Mete Düren, taraftarların tepkisini doğru, küfür etmelerini ise yanlış bulduğunu söyledi.. Düren, “Beşiktaş taraftarı hocasına ve oyunculara sahip çıkarak ne kadar doğru bir davranış gerçekleştiriyorsa Aziz Yıldırım’a, Mahmut Özgener’e ve Federasyona küfür etmeleri de o kadar yanlış. Bunları Beşiktaş camiası olarak kesinlikle tasvip etmiyoruz” ifadelerini kullandı.



KARANLIK GECENİN AMİGOSU BOYSAN!

Emre Belözoğlu’na ‘Futbol fahişesi’ diyen tiyatrocu Haldun Boysan, ‘liderliğe’ de soyundu.

Haberin Devamı