Gazete Vatan Logo

Muharrem ayı mesajları 2022 ve resimli sözler! En güzel, dualı, anlamlı, yeni, kısa Muharrem ayı Hicri Yılbaşı mesajları!

Muharrem ayı mesajları ve sözleri için aramalar başladı. Hicri yılın ilk günü olan 2022 Muharrem ayı 30 Temmuz’da başlayacak. Muharrem orucu ibadetini yerine getiren vatandaşlar gün anlam ve önemine istinaden Muharrem ayı mesajlarını sorguluyor. İşte en güzel, uzun, kısa, anlamlı ve dualı Hicri yılbaşı ve Muharrem ayı mesajları…

Muharrem ayı mesajları 2022 ve resimli sözler! En güzel, dualı, anlamlı, yeni, kısa Muharrem ayı Hicri Yılbaşı mesajları!

Hz. Muhammed'in Mekke'den Medine'ye hicret ettiği Hicri Yılbaşı, Muharrem ayının başlangıcında kutlanır. Hicri yılbaşı bu sene 30 Temmuz'da başladı. Bizde Muharrem ayı ve sözlerini derledik. İşte en güzel, yeni ve dualı Muharrem ayı mesajları

En güzel, dualı, anlamlı, yeni, kısa Muharrem ayı mesajları

Rabbim tüm İslam aleminin korktuklarından emin ve umduklarına nail olmasını nasip etsin. Hicri yılbaşınız hayırlı olsun.

Hicri yenı yılımız ve Muharremi Şerif ayımız mübarek olsun…

Muharrem ayı, Hicri yılınız kutlu olsun; Hoşgörü barış, huzur ve kardeşliğimize vesile olması dileklerimle...

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Rabbim hicri yeni yılı tüm İslam alemi için en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin. Amin.

Allah'ım yeni yılda, İslamiyet’i gerçek manası ile anlamayı ve layıkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin amin. Nice Güzel Yıllara.

Yüce Rabbimiz bizleri affetsin ve ellerimizi dergâhından boş çevirmesin. Bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin!

Haberin Devamı

Muharrem ayı, ilahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır. Böylesine güzel bir aya girmenin sevinci ve mutluluğu ile Hicri Yılbaşınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.