Gazete Vatan Logo

Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu?

Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan itiraf etti mi, Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? Sorularına aranan yanıtı programı izleyen vatandaşlar tarafından aranıyor. Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe olayında şüpheli olan Sinan Sardoğan’ın Arife Gökçe’ye attığı cinsel içerikli mesajların ortaya çıkmasının ardından kayıp kadının kardeşi Hamide Gökçe'ye de mesajlar gönderdiği orta çıktı. Öte yandan Müge Anlı ise Sinan'ın ses kaydını yayınladı. Ses kaydını dileyenler şoke oldu. Hakkında 23 adli işlem olan baş şüpheli Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.  İşte Müge Anlı Sinan Sardoğan olayının detayları…

Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen 17 Aralık'ta Tokat'ta kaybolan Arife Gökçe olayı Türkiye’nin gündeminden düşmezken, olayla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Arife Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar attığını kabul eden şüpheli Sinan Sardoğan, dün yayınlanan (6 Ocak) bölümde deyim yerindeyse herkesi çıldırttı. Sinan, Arife Gökçe'nin kardeşi Hamide Eroğlu'na da mesajlar attığı ortaya çıktı. Hamide Erdoğlu’nun eşi, "Sinan yüzünden evimizi değiştirdik. Eşimin yürümeye dermanı olmadığı için gidip şikayetçi olamadı. Karım da Sinan'dan şüpheleniyor. 'Sinan yapmıştır' diyor" ifadelerini kullandı. Peki, Müge Anlı Sinan itiraf etti mi, Sinan Sardoğan olayı nedir? Müge Anlı’da aranan Arife Gökçe bulundu mu, Sinan tutuklandı mı?

MÜGE ANLI SİNAN OLAYI NEDİR, İTİRAF ETTİ Mİ?

Hamide Gökçe'nin oğlu ise yaşananları şöyle anlattı: "Ablam beni aradı. 'Sinan diye biri var annemi-kardeşimizi rahatsız ediyor' dedi. Mesajlara baktım küfürler etmiş. Ben bunu yolda görünce arabamla çarptım. Ama yakalayamadım. Yetişseydim bugün teyzem aramızda olacaktı.

Haberin Devamı

Sinan çalı topladığını söylüyor ama teyzemin kaybolduğu gün elinde balta bile yoktu. Arama çalışmalarında da hedef şaşırtıyor."

HAMİDE KIZINI BANA VERMEYİNCE KAFAYI TAKTIM"

Sinan ise Hamide'den önce kızına musallat olduğunu itiraf etti. Sinan, "Ben Arife'nin yerini bilmiyorum. Aslında ben önce Hamide'nin kızını istedim. Ama Hamide kızını bana vermedi.

Hamide, 'Siz kardeş gibisiniz olmaz' dedi. Ben bu yüzden Hamide'ye kafayı taktım" dedi.

Öte yandan Sinan'ın 'katil' dediği Kadir'in kız kardeşine de göz koyduğu ortaya çıktı. Ancak Sinan, "Yalan yok öyle bir şey" dedi.

Bunun üzerine Müge Anlı, "Yalan söyleme. Kızını istemişsiniz kayıtlarda var" diye konuştu.

MÜGE ANLI SES KAYDI DİNLETTİ

Müge Anlı daha sonra canlı yayında açtığı ses kaydı ile Sinan'ın yalanını gözler önüne serdi.

Söz konusu kayıtta Sinan'ın "Allah'ın emriyle annem Kadir'in bacısını istedi. Benden 4-5 yaş büyük" dediği görüldü.

Kendi ses kaydını duyunca şoke olan Sinan ise 'Yalan' diyerek izleyicileri bir kez daha çileden çıkardı.

Haberin Devamı

MUAVİN: SİNAN 17 YAŞINDAKİ KIZI TACİZ ETTİ

Öte yandan yayına telefonla bağlanan bir otobüs muavini "Bu şahsı ben geçen seneden tanıyorum.

Bu şahıs Tokat terminalinde 17 yaşındaki bir kızı taciz etti dayak yedi. Tesadüfen gördüm. Baktım bizim tacizci.

Adım gibi eminim o kişi Sinan'dı" dedi. Muavin ayrıca olayın gerçekleştiği noktayı da tarif etti.

Avukat Rahmi Özkan ise "Ümit ediyorum ki sayın savcımız bugünkü konuşmaları izledikten sonra yarına kadar beklediğimiz talepte bulunacak.

Ve vatandaşın ırzına namusuna göz diken böyle bir mahlukatın toplum arasında yaşamaya hakkı yok denilecek ve bu şahıs cezaevine gönderilecektir bekliyoruz bu kararı" diye konuştu.

GÖZALTINA ALINDI!

Hakkında 23 adli işlem olan baş şüpheli Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.


MÜGE ANLI ARİFE GÖKÇE BULUNDU MU, ARİFE SİNAN OLAYI NEDİR?

5 çocuğu, 12 torunu olan 64 yaşındaki Arife Gökçe, oğlunun sınıf arkadaşı olan ve kendisine Arife anne diyen Sinan Sardoğan isimli kişinin tacizine uğradığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

64 yaşındaki Arife Gökçe, 11 gün önce evinde eşi için tavuk pişirirken kayıplara karıştı. Eşi ve çocukları Arife Gökçe'yi her yerde ararken, Jandarma devreye girdi, tüm köyde arama yapıldı.

Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili soruşturma derinleştirilince Sinan Sardoğan tarafından cinsel taciz mesajlarına maruz kaldığı ortaya çıktı.

Sinan Sardoğan, Müge Anlı'nın pazartesi günü yaptığı yayının finalinde itiraflarda bulundu. İddiasına göre o gün akrabası olan Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan ile Arife Gökçe'nin evine gittiler. Kadir "Arife yenge bir dışarı gelir misin' diye seslendi ve yaşlı kadın kapıya çıkınca ensesine odunla vurup bayılttı. Kadını kucaklayan Kadir, Mustafa Karaaslan'ın arabasına bindirip kaçırdı.

Sinan Sardoğan, o gün hiç görmedim dediği Arife Gökçe'nin kaçırıldığını iddia edince Müge Anlı onunla kamera arkasında konuştu. Sinan Sardoğan'ın kayıt dışı yaptığı o konuşmada, Kadir ve Mustafa'nın kaçırdıkları Arife Gökçe'yi tecavüz ettiklerini söyledi. Sinan Sardoğan kendisinin onlarla gitmediğini ve kadına tecavüz etmediğini iddia etti.

Haberin Devamı

Arife Gökçe ise hala bulunamadı.