Gazete Vatan Logo

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert başlıyor! İşte o tarih!

Corona virüs sebebiyle yayınlarına ara veren 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, yeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başlayacağı tarih...

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert başlıyor! İşte o tarih!

ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı bir süredir yayınlanmıyordu. Corona virüs sebebiyle yayınlarına ara veren 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, ekranlara dönüyor. Müge Anlı'nın programının tarihi belli oldu. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert başlıyor! İşte o tarih!

Cinayet dosyaları ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile ekranları sevilen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeniden başlıyor. Corona virüs sebebiyle yayınlarına ara veren Müge Anlı programının yeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor.

MÜGE ANLI'NIN PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, 1 Haziran'dan itibaren ekrana dönecek. Ünlü sunucu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı gerçekleştirme olanağı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı'yı devam ettirebileyim. Buna imkan var mı? Direnebildiğimiz yere kadar direnip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ramazan Bayramı'ndan sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabii ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığımla bu programa başlayacağım" demişti.

Haberin Devamı