Gazete Vatan Logo

Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında asıl adı Ömer Can Aslanhan olan Ezel Bayraktar damgasını vurdu. Yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği parayı alan ve tatilde yiyen Ömer Can Aslanhan’ın anlattıkları saç baş yoldurdu. Ezel dizisinde Kenan İmirzalioğlu'nun hayat verdiği Ezel Bayraktar ismini mahkeme kararı ile kendi adı ile değiştiren Ömer Can Aslıhan ile ilgili Müge Anlı'ya telefonlar yağıyor. Peki, Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir?

Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı ne, Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor? Ömer Can Aslanhan kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yengesinin kanser için biriktirdiği tedavi parasını alarak kayıplara karışan Ezel Bayraktar olayı gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Ömer Can Aslanhan parayı çalmadığını parayı abisinin verdiğini söyleyerek paranın faizini yemek için bana verdiler ben de parayı yedim, ihtiyaçlarım için kullandım ifadelerini kullandı.

Ezel Bayraktar kimdir, Müge Anlı Ömer Can Aslanhan olayı nedir?

Ezel Bayraktar asıl adı Ömer Can Aslanhan ismi Tuğba ve Mehmet Aslanhan çiftinin Müge Anlı’ya çıkmasıyla öğrendi. Tuğba Bayraktar kanser olunca tedavi masrafları için eşi Mehmet Bayraktar, evini sattı.

Mehmet Bayraktar, 300 bin lira tutan parayı saklasın diye kardeşi Ömer Can Aslanhan'a verdi. Parayı alan Ömer Can Aslanhan ortadan kaybolup sırra kadem bastı. Mehmet Bayraktar kanser hastası eşi Tuğba Bayraktar'ı yanına alıp Müge Anlı'ya çıktı.

Müge Anlı'nın ATV canlı yayınından aradığı Ömer Can Aslanhan, bugün ortaya çıktı. Müge Anlı'nın programına gelen Ömer Can Aslanhan, ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğini ve artist olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

300 bin lirayı 3 ayda yediğini pişkinlikle itiraf eden Ezel Bayraktar, herkesi çileden çıkarttı. Canlı yayına maske ile çıkan Ezel Bayraktar, Müge Anlı'nın, "Ben şu an yüzümü göstermek istemiyorum. Eee oyuncu olmayacak mısın, aç yüzünü göster" ısrarının ardından maskesini çıkardı. Kendisini 'oyuncu oldum' diye lanse eden Ezel Bayraktar, "Ben oyuncu olacağım, bir dizi projem var. İmzalar atıldı." açıklamalarını yaptı. 300 bin lirayı ailesine tekrar ödeyeceğini söyleyen Ezel Bayraktar, Müge Anlı "hadi ver parayı' deyince "Şu an veremem, para çar çur oldu ama oyunculuktan kazanınca vereceğim" dedi.

Ezel Bayraktar'ın anlattıkları kadar sergilediği yüzsüz tavır için Müge Anlı "tam dayaklık' ifadelerini kullandı.

Müge Anlı tekrar tekrar 300 bin lirayı nerede harcadığını sorunca "Antalya'ya tatile gittim. Gün oldu 10 bin lira harcadım' dedi. Müge Anlı "geceliği kaç paraydı bu otelin 5 yıldızlı mıydı' diye sorunca, "Hayır normal bir oteldi' karşılığını verdi. 3 ayda normal bir otelde parayı nasıl yediğini ise izah edemediği gibi etmeye teşebbüs de etmedi. 

Haberin Devamı

Ezel Bayraktar kanseri hastası yengesinin tedavisi parasını çalma ithamına da yüzsüz yanıtlar verdi. Yengesinin kanser hastası olduğunu bilmediğini iddia eden Ezel Bayraktar "Ben parayı çalmadım ki onlar verdi. Parayı kendime yatırım yaptım, sağa sola harcadım" dedi.

Yengem hırsız kanseri hak etti

Kendisinin yaptığı hırsızlığı "Ben çalmadım onlar verdi" diyerek yadsıyan Ezel Bayraktar, kanser hastası yengesini hırsız olmakla itham etti. "Kendisi AVM'lerden hırsızlık yapıyordu" diyen Ezel Bayraktar, "ben hırsızlık yapma dedim. Neden kanser olduğunu bir düşünsün, hırsızlık yaptığı için oldu." ifadelerini kullandı.

Ezel Bayraktar'ın parayı çalma sebebi de akıllara zarardı. Ağabeyinin parayı kendisine bankaya yatırsın diye verdiğini söyleyen Ezel Bayraktar "Ben ayakçı mıyım, ben de parayı aldım gittim. Kendisi o paranın faizini yemek istiyordu. Bana paranın faizi benim" dedi. Bunun üzerine Müge Anlı 'Kendi paraları elbette faizini onlar alacak" dedi. 

Haberin Devamı

300 bin lirayı vereceğim diyen Ezel Bayrak'ı sıkıştıran Müge Anlı, "O üstündeki yüzükler, kolye altın mı' diye sordu. Ezel Bayraktar, 'Bunlar gümüş' deyince Müge Anlı 'Hadi onları çıkar ver, 300 bin lirayı ödemeye başlamış ol' dedi. 

Ezel Bayraktar Ömer hangi dizilerde oynadı?

Dizilerde oynadığını iddia eden Ezel Bayraktar, Müge Anlı hangi dizi diye sorunca yüzsüzce kıvırdı. Ezel Bayraktar "yüzüm görünmüyor. Bu ay gitmedim. Hangi dizi bilmiyorum' dedi. Müge Anlı üstüne gittiğinde hiç bozuntuya vermeden yalanlarına devam eden Ezel Bayraktar, "Ben ajanstan gitmiyorum onu söyleyeyim". Kasım ayında hangi diziye gittin diye sorunca Ezel Bayraktar'dan yine 'Hatırlamıyorum hangi diziye gittim. Çok diziye gittim. Yalnız Kurt'a gittim. Dönem dizilerine gidiyorum" diye konuştu. 

“Çalışanlara 2-3 bin lira dağıttılar”

Canlı yayına telefon ile bağlanan Emrah isimli bir vatandaşlar 'Bu Ömer, iki ay önce Antalya Lara'daki bir mekana geldi. Yanında üç kadın bir erkek vardı. Orada çalışanlara 2-3 bin lira dağıttılar. Çok para harcadı ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı