Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı heyecan dolu! Nazlı Ali'yi yeni asistandan korurken, Beliz ile Kıvılcım 'savaş kılıçları' çekiliyor!

Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı dün akşam ekrana geldi. Mucize Doktor dizisi yayınlanan 24. Bölümünde ilişkilerine şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını anlar. Planını tüm hızıyla sürdüren Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırmayı başarır ve Beliz’e bir teklif yapar. Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı…

Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı heyecan dolu! Nazlı Ali'yi yeni asistandan korurken, Beliz ile Kıvılcım 'savaş kılıçları' çekiliyor!

FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor dün akşam 24. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Mucize Doktor’un son bölümünde; Acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkûma ait olduğu anlaşılır. Bütün risklerine rağmen mahkûm hastaneye getirilir. Mucize Doktor 25. yeni bölüm fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Mucize Doktor dizisinin 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

MUCİZE DOKTOR'UN YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

MUCİZE DOKTOR 24. BÖLÜM ÖZETİ

İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler. Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz'i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkûma ait olduğu anlaşılır. Ve bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkûmu hastaneye getirirler.