Gazete Vatan Logo

Mevlid Kandili mesajları ve cuma mesajları ikisi bir arada! 2022 Resimli, kısa, uzun, anlamlı, dualı, hadisli Cuma gününe özel kandil mesajları ve Mevlid Kandili'nde paylaşabileceğiniz Cuma sözleri!

Mevlid Kandili mübarek Cuma gününe denk geldiğinden Cuma gününe özel Mevlid Kandili mesajları sorgulanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan takvime göre 2022 yılının Mevlid Kandili Cuma günü idrak edilecek. İşte, Mevlid Kandili'nde paylaşabileceğiniz cuma mesajları...

Mevlid Kandili mesajları ve cuma mesajları ikisi bir arada! 2022 Resimli, kısa, uzun, anlamlı, dualı, hadisli Cuma gününe özel kandil mesajları ve Mevlid Kandili'nde paylaşabileceğiniz Cuma sözleri!

Cuma gününe özel kandil mesajları sorgulaması başladı. Mübarek Mevlid Kandili'nin bu yıl cuma gününe denk gelmesi nedeniyle cuma mesajları ve kandil mesajları bir arada paylaşılmak isteniyor. Bu iki mübarek gecenin bir arada kutlanacak olmasıyla nedeniyle Mevlid Kandili ve Cuma mesajları araştırması başladı. Müslümanlar peygamber efendimizin doğduğu bu kutlu günde ibadetlerini yerine getirirken, biz de en güzel kandil ve cuma mesajlarını derledik. İşte Resimli, dualı, en güzel kandil ve cuma mesajları bir arada…

Mevlid Kandili cuma mesajları

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim, Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Rahmet elçisi Hz. Muhammed’in Dünya’ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili, hayatımızı onun ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir günü ifade eder. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun, hayırlı cumalar.

Mevlid Kandili, 'O'nun güzel hatırasını içimizde, işimizde hayatımızda, düşüncelerimizde, duygularımızda, eylemlerimizde ve evlerimizde yaşatmaktır. Tüm İslam aleminin kandilini tebrik ederim. Cumanız mübarek olsun.

Haberin Devamı

ALLAH’ım! Bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar, Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

Mevlid Kandili hürmetine herkesin gönlünde ki dualar kabul olsun salat ve selam Şanlı Efendimize olsun. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun, hayırlı cumalar... Hoş geldin Ey Şanlı Nebi.

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, kandilinizi kutlar, hayırlı cumalar dilerim.



Dua damlaları gönlünüze dolsun, dualarınız kabul cumanız hayır, mevlidiniz mübarek olsun. Selam ve dua ile...

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim, Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

“Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam.” Cumanız mübarek olsun, Hayırlı kandiller.

Ey yüce peygamber senin hürmetine yaratıldı tüm alemler. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun, Allah dualarını kabul etsin, hayırlı cumalar.

De ki; Rabbim bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı Cumalar.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun, cumanız hayır olsun.