Gazete Vatan Logo

Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef kim önlük aldı? Masterchef ilk 3’e kim kaldı?

Masterchef heyecanı devam ediyor. Finale kısa bir süre kala mücadeleler ve düellolar kıran kırana geçiyor. Yarı final heyecanı yaşanan Masterchef’te üç aşamalı oynanan düalloda Pekin ördeği, yaratıcılık yemeği ve yüzgeç gülü kırlangıç yanağı çorbası, son etapta ise Mehmet Şef’in özel tarifi ile yarışmacıların mücadeleleri devam etti. Peki, Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef kim önlük aldı? Masterchef ilk 3’e kim kaldı? İşte detaylar…

Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef kim önlük aldı? Masterchef ilk 3’e kim kaldı?

Masterchef’te büyük finale sayılı günler kaldı. Birbirinden yetenekli yarışmacıların mücadeleleri kıran kırana devam ediyor. Masterchef’te ilk 3’e kalan isim belli oldu. 10 Ocalk akşamı yayınlanan son bölümde eleme heyecanı yaşandı. Peki, Masterchef 3. finalist kim oldu? Masterchef kim önlük aldı? Masterchef ilk 3’e kim kaldı? İşte detaylar…

MASTERCHEF’TE ÜÇÜNCÜ FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef'te ilk 3'e kalan isim ve elenen yarışmacı belli oldu. Masterchef’te cuma akşamı büyük finalin yapılacak. Büyük final öncesi MasterChef Türkiye'nin 10 Ocak akşamı ekranlara gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Sergen ve Hasan üç aşamalı düelloda mutfakta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Üç oyun sonunda Hasan 66 puan alarak ilk 3'e girmeyi başardı.

MASTERCHEF’TEN KİM ELENDİ?

Düelllo sonucu 61 puanda kalan Sergen ise MasterChef'ten elenerek şampiyonluk rüyasına veda etti. Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şefin verdiği puanlar sonucunda Sergen 19, Hasan ise 25 puan aldı. İlk 2 oyunun puanları da toplandığında Sergen 61 puana ulaşırken, Hasan 66 puan aldı. Bu sonuçla ilk üçe giren üçüncü isim Hasan oldu. Sergen ise çeyrek finalde MasterChef Türkiye rüyasına veda etti.

Haberin Devamı

MASTERCHEF 1 VE 2. TURDA KİM KAZANDI?

MasterChef'te 3. finalist belirleyecek olan ilk turda şefler yarışmacılardan Pekin ördeği yapmalarını istedi. Yarışmacılara bu etapta, 1,5 saatlik süre tanındı. Tezgah başında tüm maharetlerini sergileyen yarışmacılar zorlu anlar yaşarken şefler de Sergen ve Hasan'ı hata yapmamaları konusunda sık sık ikaz etti. Süre sonunda şeflerin yaptığı değerlendirme sonrası Sergen 23 Hasan ise 21 puan aldı.

İkinci oyunda ise bu kez yarışmacılar yaratıcılık turunda karşı karşıya geldi. Yaratıcılık etabında ise yarışmacılara verilen ana ürün pomelo oldu. Danilo, Somer ve Mehmet Şef bu oyun için de Sergen ve Hasan'a kırk dakika süre verdi. Birbirinden kreatif tabaklar ortaya çıkaran yarışmacılar yemeklerini şeflere tattırdı. Şeflerin yaptığı puanlama sonucu ikinci oyunda Sergen 42, Hasan ise 41 puan aldı. Böylece ilk 2 turun birincisi Sergen oldu.

Haberin Devamı