Gazete Vatan Logo

Marketler Cumartesi Pazar açık mı? 25 Nisan bugün ve 26 Nisan yarın marketler açık mı?

Marketler açık mı? Marketleri kaça kadar açık? Marketler Cumartesi açık mı? soruları sokağa çıkma yasağı devam ederken yoğun bir şekilde aranıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağında marketler ve bakkallar hakkında genelgede yer alan detaylar…

Marketler Cumartesi Pazar açık mı? 25 Nisan bugün ve 26 Nisan yarın marketler açık mı?

4 günlük sokağa çıkma yasağı devam ediyor. 23 Nisan bugün sokağa çıkma yasağının 3. Günü ve vatandaşlar hafta sonu da marketler ve bakkalların açık olup olmadığını merak ediyor. Peki sokağa çıkma yasağında cumartesi pazar marketler ve bakkallar açık mı? Marketler bugün açık mı, hangi saatlerde açık? İşte detaylar…

CUMARTESİ VE PAZAR MARKETLER, BAKKALLAR AÇIK MI?

Marketler ve Bakkallardan ihtiyacını karşılamak isteyenlerin merakla araştırdığı bilgileri haberimizde derledik. 4 günlük sokağa çıkma yasağı süresince marketler ve bakkallar için alınan kararlar şöyle:

İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine, 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili genelge gönderildi.

Genelgeye göre daha önceki kısıtlamalardan farklı olarak marketler ve bakkallar sokağa çıkma yasağının ilk 2 günü belirli saatlerde açık olacak ancak hafta sonuna denk gelen 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günleri marketler ve bakkallar kapalı olacak.