Gazete Vatan Logo

Kurye yasağı kalktı mı? Kurye yasağı ne zaman bitiyor, motosiklet, elektrikli scooter ve motokurye yasağı bitti mi, devam ediyor mu?

Kurye yasağı bitti mi, kurye ve motor yasağı devam ediyor mu? Motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı ile ilgili önemli yeni bir açıklama yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından, "Kurye yasağı kalktı mı, motosiklet yasağı ne zaman kalkacak? sorusuna yanıt verdi.

Kurye yasağı kalktı mı? Kurye yasağı ne zaman bitiyor, motosiklet, elektrikli scooter ve motokurye yasağı bitti mi, devam ediyor mu?

İstanbul'daki kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, elektrikli scooterların trafiğe çıkışı yasaklanmıştı. Kar yağışının durmasının ardından şimdi vatandaşlar "Kurye yasağı kalktı mı, devam ediyor mu?" sorusunun yanıtı araştırılıyordu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Peki, Kurye yasağı ne zaman bitiyor, belli mi?

Kurye yasağı kalktı mı, devam ediyor mu?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya “Yarın saat 08.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona erecektir” açıklaması yaptı.

 

Kıymetli İstanbullular;

Yarın (CUMA) saat 08.00’den itibaren

✅Motosiklet
✅Elektrikli scooter ve
✅Motokuryelerin🛴🛵

Trafiğe çıkış yasağı SONA ERECEKTİR.

Kurallara riayet eden bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. pic.twitter.com/V82dVxB9Eh

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) January 27, 2022