Gazete Vatan Logo

KPSS 2017/5 tercih işlemleri bugün sona eriyor! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı...

KPSS 2017/5 tercih işlemleri 7 Haziran'da başlamıştı, bugün ise son eriyor. Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için düzenlenen KPSS 2017/5 tercihlerini yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları derledik.

KPSS 2017/5 tercih işlemleri bugün sona eriyor! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı...

KPSS 2017/5 tercih işlemleri bugün saat 23:59'da bitecek. Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere alınacak 12 bin 500 personelin alımı için başvuru işlemleri ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden yapılıyor. İşte KPSS sınavına dair tüm detaylar...

KPSS 2017/5 TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

KPSS 2017/5 TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

KPSS 2017/5 tercih işlemleri bugün sona eriyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak olan 12 bin 500 personelin başvuru işlemleri bugün sona erecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar KPSS 2017/5 tercih işlemlerini ÖSYM'nin sitesine giriş yaptıktan sonra Lisans mezunlarının yanı sıra Önlisans ve Ortaöğretim kurumlarından mezun olan sağlık personellerinin her biri için oluşturulan tablo ve kontenjanları inceledikten sonra mezun olunan her bölüm için oluşturulan Nitelik Kodları ile adaylar başvurularını yapabilecek.

ÖSYM DUYURUSU

KPSS 2017/5 Tercih İşlemleri: Tercih Yapan/Yapacak Olan Adayların Dikkatine!
7 Haziran 2017 tarihinde ÖSYM’nin İnternet adresinden yayımlanan 2017/5 Tercih Kılavuzunda yer alan Sağlık Bakanlığı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Sözleşmeli Sağlık Personeli Pozisyonları ‘Açıklamalar ve Uyarılar ile Başvuru Genel ve Özel Şartları’ güncellemesi yapılmıştır.
Kılavuz, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanmıştır. Bu düzeltme nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Adayların tercihlerini yaparken Ek'te yer alan 8 Haziran 2017 tarihli Kılavuzu esas almaları gerekmektedir.
Adayların bilgisine önemle duyurulur.

Haberin Devamı