Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finali ne zaman? Bu hafta kim elenecek?

Kanal D'nin fenomen evlilik programı Kısmetse Olur her Pazar haftanın elemesini gerçekleştiriyor. Kısmetse Olur'un 25 Aralık için final fragmanı yayınlandı. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

Kısmetse Olur haftanın finali ne zaman? Bu hafta kim elenecek?

İlgiyle izlenen ve bir sonraki bölümü merakla beklenen Kısmetse Olur'da heyecan dolu gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Kısmetse Olur evine 25 Aralık haftanın finali programında eve kimin veda edeceği merak ediliyor. İşte Kısmetse Olur finalinin detayları...

KISMETSE OLUR 25 ARALIK HAFTANIN FİNALİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

AYCAN VE ONUR ARASINDA GERİLİM

Kısmetse Olur'un haftanın finali programında dikkat çeken aksiyonlar yaşanıyor. Aycan ile Onur kıskançlık konusu yüzünden tartışıyor. Aycan'ın kıskançlıklarından yakınan Onur fazla kıskançlığın ilişkilerine zarar verdiğini söylüyor. Bu kıskançlıklarla evliliğin sürmeyeceğini söyleyen Onur'un karşısında Aycan oldukça üzülüyor.

ONUR VE GÖKHAN TARTIŞMASI

Kısmetse Olur haftanın finalinde Onur ile Gökhan da tartışma içerisine giriyor. Gökhan Aycan'ın kendi ismini zikrettiğini söylerken Onur oldukça sinirleniyor ve sevgilisinin adını ağzına almamasını söylüyor. Rabia ise Gökhan'ın bir kadına sürprizin nasıl yapıldığını göstermek için kendisini kullandığını iddia ediyor.

Haberin Devamı

AYCAN VE ONUR'UN ZOR ANLARI

Aycan ve Onur'un halleri izleyenlerin dikkatini çekiyor. Onur kendilerine bunu reva görenlere yazıklar olsun diyor. Peki Aycan'ın ismi mi yazıldı? Aycan artık dayanamadığını söyleyeren ağlıyor. Çift birbirlerine sarılara adete titriyorlar. Bomba gibi bir bölümle Kısmetse Olur haftanın finali Pazar gecesi 23:45'de Kanal D ekranlarında olacak.