Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur evine veda eden kim oldu? Ad-Did aşkı bitti mi?

Kısmetse Olur'da nefesler tutularak izlenen sahneler yaşanıyor. Kısmetse Olur'un dün akşam yayınlanan haftanın finali programında eve veda eden kişi kim oldu? Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanındaki olaylar izleyenleri şoke etti, peki Ad-Did aşkı tamamen bitti mi?

Kısmetse Olur evine veda eden kim oldu? Ad-Did aşkı bitti mi?

Kısmetse Olur'da heyecanlı bir eleme gecesinin ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti. Eve veda eden kim ya da kimler oldu. Bugün ekranlara gelecek olan Kısmetse Olur'un yeni bölümünde Ad-Did aşkına son nokta mı koyuldu? İzleyicileri ekranlara kitleyecek bir bölümle gelen Kısmetse Olur Kanal D'de...

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ

Kısmetse Olur’da bu hafta halk yapılan oylamasıyla birinci seçilen kişiler belli oldu. Birinciliği gelinler evinden Sibel alırken, erkekler evinden de Gökhan oldu. Bu gelişme Sibel ve Gökhan aşkının halk tarafından desteklendiğini de göstermiş oldu.

Kısmetse Olur evinden dün akşam 2 yarışmacı elendi. Bunlar; Gamze ve Onur oldu.

KISMETSE OLUR 350. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR 350. BÖLÜM ÖZETİ

Araları geçtiğimiz haftadan bu yana bozuk olan Adnan ve Didem'i barıştırmak için adaylar küçük bir oyun oynuyor fakat bu durum tam tersi bir etki yaratıyor. Didem'in ağzından Adnan'a bir mektup yazan adaylar Adnan'ı gelinler evine gönderiyor. Didem'e ise Adnan'ın bir sürpriz hazırladığını söylüyorlar. Bu oyun sayesinde gelinler evinde bir araya gelen çift tam buzları eritiyor derken, Didem Adnan'a gelen mektubu kendisinin yazmadığını söylüyor. Bunun üzerine Adnan da sürprizi de kendisinin hazırlamadığını itiraf edince çift birbirine giriyor.

Haberin Devamı

Adnan'ın parmağında yüzüğü göremeyen Didem, çılgına dönerek o yüzük çıkınca bu ilişkinin biteceğini söylediğini hatırlatarak kendi yüzüğünü de çıkarıp fırlatıyor. Bunun üzerine ise Adnan sinir krizi geçiriyor ve damatlar evini birbirine katıyor. Didem gözyaşlarına boğulurken Adnan ise baygınlık geçiriyor.