Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur 347. bölümünde Adnan ve Didem ayrılık noktasına geliyor!

Kısmetse Olur 347. bölümüyle bugün Kanal D ekranlarında olacak. Kısmetse Olur'un yeni bölümünde Adnan ve Didem arasında büyük bir tartışma yaşanıyor. Bu tartışma Ad-Did ilişkisinin sonunu mu getirecek? Heyecanlı bir bölümle Kısmetse Olur bugün Kanal D ekranlarında olacak.

Kısmetse Olur 347. bölümünde Adnan ve Didem ayrılık noktasına geliyor!

Kısmetse Olur bugün yayınlanacak olan 347. bölümünde de gerilimler yaşanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur'da yakın arkadaş olan Ünal ve Tuğçe arasında gerginlik yaşanıyor. Bu gerginlik sonucunda ikilinin arkadaşlığı sona mı erecek? Tuğçe neden Tankut'u istemiyor, "beni bir daha kırmızı odaya çağırma"diyor? Tüm merak edilen konularıyla Kısmetse Olur bugün izleyicileriyle buluşacak.

KISMETSE OLUR 347. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR 347. BÖLÜM ÖZETİ

Kısmetse Olur yeni bölümünde; Tuğçe ve Ünal dostluğu oldukça sarsılıyor. İkili arasındaki büyük tartışma arkadaşlıklarını bitirecek mi?

Ünal, Tuğçe'nin evde oynadığını iddia ettiği için ikili sert bir şekilde tartışıyor. Ünal'dan duyduğu sözlerden sonra tüm arkadaşlığını silen Tuğçe, ona sitem ediyor! Bu durum üzerine Tuğçe'yi kırmızı odaya çağıran ve konuşmak isteyen Tankut da Tuğçe'nin kızgınlığından nasibini alıyor. Peki bu durum olayları nasıl etkileyecek?

ADNAN VE DİDEM ARASINDA NELER OLACAK?

Seda Akgül'den Didem ve Adnan'a ince ayar!

Önceki gün aile konusundan dolayı büyük bir tartışma yaşayan çift arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Didem'in söylediğinin aksine, sorumluluk sahibi olduğunu ve her şeye rağmen onu istediğini söyleyen Adnan bu konuda neler yapacak? Didem, Adnan ile bir türlü aynı fikirde uzlaşamaktan yakınıyor ve onunla girdiği bu yolda bıkkınlık sinyalleri veriyor.

Haberin Devamı