Gazete Vatan Logo

Kısmet Olur 400. bölümünde Seda Akgül'den şok sözler!

Kısmet Olur 400. bölüm fragmanı yayınlandı. 6 Nisan'da yayınlanacak olan Kısmetse Olur'un yeni bölümünde Seda Akgül'ün yaptığı açıklamalar olay yarattı. Peki yapılan uyarıcı sözler kim için söylendi? Evdeki sürpriz evlilik teklifi kimden gelecek? Tüm gelişmeleriyle Kısmet Olur bugün Kanal D'de...

Kısmet Olur 400. bölümünde Seda Akgül'den şok sözler!

Kısmet Olur 400. bölüm fragmanında olay yaratan sahneler yaşanıyor. Kısmet Olur'un yeni bölümünde Onur Aycan'a evlilik teklifi yapacağını açıklıyor. Adnan Didem'in annesiyle buluşuyor, peki aralarında nasıl bir sohbet gerçekleşecek? Kısmetse Olur'da Seda Akgül'ün uyardı isim hangi yarışmacı? Tüm merak edilen soruların cevapları bugün Kısmet Olur'da...

KISMETSE OLUR 400. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR 400. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

KISMETSE OLUR'DA GERİLİM

Kısmetse Olur 6 Nisan Perşembe 400. yeni bölüm fragmanında, Seda Akgül'ün sözleri büyük yankı uyandırdı. Seda Akgül, "Böyle bir şey yapan veya teşebbüs eden bu evin kapısından içeri giremez. O dakikadan sonra da şu evin eşiğinden adım attırmam, atılmaz" diyerek kimi kastetti? Kısmetse Olur evinde yaşanan hangi olay bun uyarıyı getirdi?

BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞİYOR

Öte yandan Adnan, Didem'in annesiyle buluşuyor! Adnan, Didem ve Didem'in annesinin buluşmasında neler yaşanacak? Didem'in annesi Adnan'ı hangi konuda uyardı?

ONUR YÜKSEL'DEN SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden Onur ve Aycan ilişkisinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Onur, Aycan'a evlenme teklif edeceğini açıklıyor.