Gazete Vatan Logo

Kısa Bayram mesajları! Ramazan Bayramı'na özel bayram mesajları

Bayram mesajları herkes tarafından aratılan konulardan biri. Bugün birçok kişi birbirine ya bayram mesajı gönderiyor ya da telefonla arayarak bayramını kutluyor. Sizler de haberimizden dilediğiniz bayram mesajını seçerek sevdiklerinize yollayabilirsiniz. İşte en güzel ve kısa bayram mesajları...

Kısa Bayram mesajları! Ramazan Bayramı'na özel bayram mesajları

Onbir ayın sultanı Ramazan'ı geride bıraktık. Bugün halk dilinde şeker bayramı olarak da bilinen Ramazan bayramını kutluyoruz. Bu günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel bayram mesajları haberimizde sizler için hazır. Bayram mesajlarından istediğinizi seçerek sevdiklerinize yollayabilirsiniz. İşte kısa, anlamlı bayram mesajları....Bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde Fatih Cami’ne akın etti. Vatandaşlar çıkışta Fatih Belediyesi tarafından ikram edilen kahvaltılıklarla Ramazan sonrası ilk kahvaltılarını yaptı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren saf tutan vatandaşlar, bayram namazı öncesinde yapılan vaazı dinledi. Namaz vaktinin gelmesiyle birlikte caminin içini ve avlusunu dolduran vatandaşlar namaza durdu. Namazın ardından tekbirler getirildi. Hutbenin ardından ise dua eden vatandaşlar, cami çıkışı birbirleriyle bayramlaştı. Sonrasında ise vatandaşlar Fatih Belediyesi tarafından cami bahçesinde organize edilen kahvaltıda bir araya geldi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de cami çıkışı kahvaltıya katılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Haberin Devamı

“Fatih Camii’nde geleneksel bayram sabahını yaşıyoruz”

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladığını belirten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Fatih Camii’nde geleneksel bayram sabahını yaşıyoruz. Ramazan Bayramı namazından hemen sonra gördüğünüz gibi insanlarımızla kahvaltı yapıyoruz. Bayramlaşmayı da hemen namazdan sonraki kahvaltıdan sonra veya kahvaltıdan önce böyle bir imkanımız oluyor. Amaç da zaten namazdan hemen sonra insanların toplanmasını, hasbihal etmesini, bayramlaşmasını sağlayabilmek. Bu sene biraz yağmur yağdı ama yine de buna rağmen gördüğünüz gibi Fatih Camii’nin önü tam bir İstanbul’da bayram havası var. Elhamdülillah, binlerce şükür ediyoruz. Bayrama kavuştuk, Ramazanı bitirdik. Mevlam Ramazanı iyi değerlendirenlerden eylesin. Ve, ülkemizi, İslam alemini de sıkıntılarından kurtarsın” diye konuştu.

BAYRAM MESAJLARI

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...
Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun
Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!
Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.
Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyoruz.
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
Bizi yataran ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
2016 EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI
*Bizi yataran ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
*Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramın mübarek olsun!
*Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.
*Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!
*En kötü gününüz bu Ramazan Bayramı"ndaki gibi güzel olsun… Bayramınız kutlu olsun…
*Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz Bayramınız Kutlu Olsun
*Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...
*Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.
*Bu değerli Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Haberin Devamı