Gazete Vatan Logo

Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama! KİPTAŞ Tuzla isim listesi nereden sorgulanacak, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut kura çekilişi aramaları yoğun bir şekilde devam ediyor. KİPTAŞ konutları için çekiliş devam ediyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut projesi kapsamında inşa edilen 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri belli oluyor. Sonuçlar KİPTAŞ resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabilecek. Peki, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl sorgulanır? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekiliş sonuçları belli oldu mu? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekilişini canlı yayınla izle…

Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama! KİPTAŞ Tuzla isim listesi nereden sorgulanacak, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları?

KİPTAŞ konutları için kura çekilişi devam ediyor. Uygun fiyat ve ödeme koşulları ile ihtiyaç sahipleri konutlarına kavuşacak. KİPTAŞ konut projesinde kura çekilişleri devam ederken, KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekiliş canlı yayın linki sorgulanıyor. Kura çekilişinin sona ermesinin ardından KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl sorgulanır?

KİPTAŞ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Projede ortalama satışa esas brüt alanları 88 m² olan 210 adet 2+1 kapalı mutfak daire, 79 m² olan 40 adet 2+1 açık mutfak daire, 104 m² olan 71 adet 3+1 daire olmak üzere toplam 21 bloklu 321 konut, 21 dükkan ve 1 kreş bulunuyor.

Projeye başvurmak için başvuru sahibinin TC vatandaşı ve reşit olması, kendisi veya eşine ait evinin olmaması, daha önce KİPTAŞ'tan konut satın almamış olması gerekmektedir. Ancak ebeveynleri ile yaşayan 18 yaşını doldurmuş tüm bireyler üzerine evi olmaması halinde projeye başvurabilir.

Ayrıca başvuru sahibinin, ön başvuru tarihi itibariyle İstanbul il sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olması gerekmektedir. Ayrıcalıklı gruplardan olan Aydınlı Mahallesi sakinleri için son 1 yıldır İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesinde oturma şartı aranacaktır.

Haberin Devamı

Ön başvuru bedelleri, kura sonucunda asil hak sahibi olamayan katılımcılara kura çekiliş tarihinden sonraki beş (5) iş günü içerisinde, aynen ve faizsiz olarak iade edilecektir. Ancak kredi kartı veya banka kartlarına yapılan iade bedelleri bankalara bağlı olarak işlem gerçekleştikten 2-7 iş günü sonra yansıyabilmektedir.

Ön başvuru ödemesi mobil/internet bankacılığı kullanılarak havale/EFT ile yapılmışsa paranın ödendiği İBAN numarasına, ödeme kart ile yapılmışsa tahsil edildiği karta, bankamatik veya şubeden yapılmışsa katılımcı tarafından başvuru esnasında verilen İBAN numarasına iade edilecektir.

KİPTAŞ TUZLA AYDINLIKEVLER KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ!

KİPTAŞ Tuzla kura çekiliş sonuçları sorgulaması için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

KİPTAŞ TUZLA KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI