Gazete Vatan Logo

KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sonuçları, ödeme planı ve teslim tarihi ile ilgili detaylar sorgulanıyor. 13 Aralık itibariyle başlayan Aydınlıkevler çekilişi 28 Aralık günü saat 17:00’de sona eriyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişinin ne zaman olacağı merak ediliyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekimi ne zaman? İşte kura tarihi ve ödeme planları hakkında merak edilenler…

KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama!

KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla başvuru işlemleri bugün tamamlanacak. Başvuru işlemlerinin sona ermesine saatler kala kura çekilişinin ne zaman yapacağı arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama ve KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler ödeme planı ve teslim tarihi…

KİPTAŞ TUZLA AYDINLIKEVLER KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

KİPTAŞ'ın sosyal konut projesi 'Tuzla Aydınlık Evler' için başvurular 13 Aralık itibariyle başladı ve 28 Aralık'a kadar devam edecek. 2+1 daire tipi ve 3+1 daire tipi olmak üzere 2 farklı grupta inşaa edilen konutlar, kura yöntemiyle sahiplerine ulaştırılacak.

Hak sahiplerini belirlemek için yapılacak kura tarihi 2022 yılı Ocak ayı içinde planlanmaktadır. Başvurunun konut adedinden fazla olması durumunda her bir kategori için ayrı ayrı olmak üzere ; 210 adet Kapalı Mutfaklı 2+1 A ve 2+1 B Tipi ortalama satışa esas brüt alanı 88m² olan konutlar birlikte kendi aralarında, 40 adet Açık Mutfaklı 2+1 C Tipi ortalama satışa esas brüt alanı 79 m² olan konutlar kendi aralarında, 71 adet 3+1 A Tipi ortalama satışa esas brüt alanı 104m² olan konutlar kendi aralarında olmak üzere noter huzurunda kura çekilişi yapılarak her bir konuta 1 asil, 4 yedek hak sahibi belirlenecektir.

Haberin Devamı

ÖN BAŞVURU BEDELLERİ İDADE EDİLECEK

Ön başvuru bedelleri, kura sonucunda asil hak sahibi olamayan katılımcılara kura çekiliş tarihinden sonraki beş (5) iş günü içerisinde, aynen ve faizsiz olarak iade edilecektir. Ancak kredi kartı veya banka kartlarına yapılan iade bedelleri bankalara bağlı olarak işlem gerçekleştikten 2-7 iş günü sonra yansıyabilmektedir.

Ön başvuru ödemesi mobil/internet bankacılığı kullanılarak havale/EFT ile yapılmışsa paranın ödendiği İBAN numarasına, ödeme kart ile yapılmışsa tahsil edildiği karta, bankamatik veya şubeden yapılmışsa katılımcı tarafından başvuru esnasında verilen İBAN numarasına iade edilecektir.