Gazete Vatan Logo

Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı?

Kaz Dağları'nın Çanakkale Bayramiç sınırlarında yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle büyüdü. Peki, Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı?

Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı?

Çanakkale'de Kaz Dağları'nda orman yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, ekiplerin 6 saatlik mücadelesi sonucu kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle 80 hektar alan zarar gördü. Peki, Kaz Dağları orman yangını söndü mü, devam ediyor mu, neden çıktı?

Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede?

Kaz Dağları Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yer alıyor.

Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu?

Kaz Dağları’nda dün gece çıkan örtü yangını, rüzgarın da etkisiyle sürüyor. Ekipler, karadan söndürme çalışması yürütüyor.

Bayramiç ilçesine bağlı Çırpılar ile Evciler köylerinin Uzunoluk ve Kobaklı mevkileri arasında kalan kesiminde dün saat 23.00 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın, kısa sürede büyüdü.

İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait çok sayıda arazöz, dozer, ilk müdahale aracı ve orman personeli yönlendirildi. Çevre illerden de bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Kaz Dağları orman yangını neden çıktı?

Haberin Devamı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Evciler köyüne yakın bir noktada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.