Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kara Sevda dizisinin finaline son 3 bölüm kaldı. Dizinin yeni yayınlanacak bölümünde Kemal ve Nihan mutlu anlarının keyfini çıkartırken Emir’in tehditleri ile yine endişeli bir hayata sürükleniyorlar. Kemal ise Emir’i bitirmek için yemin ediyor.

Kara Sevda 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kara Sevda dizisinde Kemal ve Nihan nihayet yeniden evlenmiş ve mutlu bir gelecek için hayaller kurmaya başlamıştı. Dizinin yeni bölümünde de Kemal ve Nihan’ın mutluluğu ekranlara geliyor. Ancak arka planda Emir Kozcuoğlu hain planlarını yapmaya devam ediyor. Kemal ve Nihan artık gerçek bir aile olmanın keyfini sürerken Emir ise iki adet pasaport çıkartıyor. Peki bu pasaportlardan bir diğeri kim için? Zeynep için mi yoksa Nihan için mi?

KARA SEVDA BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yeni bölümde Emir, Kemal’in kendisini asla hapse attıramayacağı yönünde tehditler savuruyor. Nihan ile Kemal artık mutluluğa kavuştuklarını düşünürlerken Emir’in tacizleri ile yeniden karamsar ve tehlikelerle dolu bir hayata doğru yürüyorlar. Ancak Kemal, Emir’in yaptıklarını ve yapacaklarını onun yanına bırakacak gibi görünüyor. Dizinin yeni bölümünde yine Kemal ve Emir çekişmesi oldukça heyecanlı bir şekilde ekranlara gelecek.

KARA SEVDA DİZİSİNİN 71. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Kara Sevda dizisinin son yayınlanan bölümünde Leyla, Asu’nun Nihan’ı öldürmek için yaptığı hamleyi son anda engellemişti. Fakat Leyla’nın Asu’yu vurması yüzünden Leyla tutuklu olarak yargılanmaya başlamıştı. Kemal de Leyla’yı kurtarmak ve Emir’in ceza almasını sağlamak adına elinde bulunan tüm belgeleri ve delilleri savcılığa teslim etmişti.

Haberin Devamı

Kemal ve Nihan tüm bu olanlar yüzünden düğünlerini erteleme kararı almışlardı. Fakat Leyla’nın içeriden onlara yazdığı mektup ile her şey bir anda değişmişti. Emir’in bu süreçte tek avunduğu şey Kemal ve Nihan’ın düğünlerini ertelemesi olmuştu ama bu da kısa sürmüştü.

Emir yine de düğünün ertelenmesi için ardı ardına hamlelerini yapmaya devam ediyordu. Ancak Kemal’in savcılığa verdiği belgeler yüzünden hem Emir hem de Kozcuoğlu Holding büyük bir sıkıntının içine düşmüştü. Kemal de Emir’i bitirmek için yaptığı hamlelerin ardından düğünlerinin de kusursuz bir şekilde geçmesi adına önlemler almaya başlamıştı. Emir tehlikesini de Nihan’a hissettirmemek için elinden geleni yapıyordu. Fakat tüm bunlar olurken Emir’in Kemal için bambaşka bir planı vardı.

Haberin Devamı

Zeynep ise aşık olduğu adamın karanlık tarafı ile nihayet karşılaşmıştı. Zeynep, Emir’in, Kemal’in düğününde bir felaket yaşatmaması için Emir’i izlemeye başlamıştı. Emir Kozcuoğlu nihayetinde düğünün bir felakete dönmesi için son hamlesini yapmıştı. Bu Kemal için de yediği en büyük vurgun olacaktı. Dizinin son yayınlanan bölümünde ölüm ile yaşam arka arkaya birbirini izliyordu adeta. Kemal ve Nihan için ya sonsuz bir mutluluk ya da büyük bir cehennem ile sonuçlanacaktı tüm bu olanlar.