Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 65. bölümünde Nihan ile Kemal tamamen ayrılıyor mu?

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü olan 65. bölümünün fragmanı yayınlandı. Kara Sevda'nın yeni bölümünde artık Tarık için yolun sonu mu geliyor? Kara Sevda dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümü ve 65. bölüm fragmanı ile ilgili önemli detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kara Sevda 65. bölümünde Nihan ile Kemal tamamen ayrılıyor mu?

Kara Sevda dizisinin yeni bölümü önemli olaylara gebe. Dizinin yeni bölümünde otopsi raporundan sonra Kemal, Nihan ile arasına bir mesafe koyuyor. Ancak bu davranıştan Nihan çok şüpheleniyor. Kemal de olayın ilk şokunu atlattıktan sonra Tarık ile yüzleşebilmek için harekete geçiyor. Fakat Tarık, Emir’i öldürmek adına ant içmiş vaziyette. Yine de hiç de tahmin etmediği bir itiraz ile karşılaşıyor.

KARA SEVDA BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANI VE BÖLÜM ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Asu ise katilin Tarık olduğunun itirafını yapıyor. Üstelik Komiser Mercan da katil ile ilgili aynı isme yöneliyor. Emir de gerçeklerin meydana çıkacağından emin bir şekilde Nihan’a daha çok baskı yapmaya başlıyor. Her ne kadar Nihan Emir’in baskılarına direniyor olsa da Emir kazanacağından çok emin.

Bir diğer yandan Leyla da Kozcuoğlu Holding’de görülen fazla kar artışı ile ilgili bir araştırma içine giriyor. Fakat tam da o sıralarda Emir planladığı hamleyi şirketi için çoktan yapmaya başlıyor. Ancak bunu durdurabilecek tek kişi Nihan.

Haberin Devamı

Nihan ve Kemal’in aşkında ise en büyük belirleyici Kemal ve Tarık’ın yüzleşmesinden çıkacak sonuç oluyor. Öte yandan Nihan ve Kemal aşklarının gücü ile çok sıkı bir şekilde mücadele ediyor olsalar da bu savaşı tek hamlede bitirebilecek kişi maalesef Emir Kozcuoğlu gibi görünüyor.

Kara Sevda dizisi 65. Bölümüyle 19 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00 Star Tv ekranlarında olacak!

Kara Sevda Dizisinin 64. Bölümünde Neler Oldu?

Kara Sevda dizisinin 64. Bölümünde Asu ile Emir’in kurdukları plan başarıya ulaşmıştı. İkilinin yeni planları ise Ozan’ı ölümü olmuştu. Ozan’ın ölümüyle ilgili derin araştırmalar yapmak adına bir araya gelen Komiser Mercan, Kemal ve Nihan görüşmüşlerdi. Kemal ve Komiser Mercan sabırlı bir şekilde araştırma yapmaya devam etmeyi savunurlarken, Nihan daha fazla sabretmeye niyetli değildi. Bunun üzerine Nihan Ozan’ın ölümü ile ilgili olarak Asu ile yüzleşmeye karar vermişti. Yaptığı plan sonucunda Asu’nun itiraf etmekten başka bir çaresi kalmayacaktı.

Haberin Devamı

Öte yandan Emir, Tarık’ı afişe edecek planı için harekete geçmişti. Her ne kadar Kemal de Tarık ile ilgili olarak fazlasıyla kuşkulu olsa da hem kardeşini kaybetmek istemiyor hem de Nihan’dan uzak kalmayı kabullenemiyordu.

Tabii bu süreçte Komiser Mercan da boş durmamış ve Asu’nun geçmişi ile alakalı bir araştırma yaparak Tarık ile olan bağlantısını keşfetmişti. Komiser Mercan’ın bu bulduğu delil sayesinde artık tüm dengeler değişecekti. Komiser Mercan’ın devreye girmesi ile Tarık artık sonun başlangıcına gelmişti. Fakat Tarık ayakta kalmak için çok bir hamle daha yapmıştı.