Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe

04 Ocak Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasının en sıcak gelişmelerini ve ayrıntılarını öğrenmek istiyorsanız, sabah bültenini mutlaka takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Hasret Bitti” adlı romantik komedi türündeki film ilk kez yayın akışına dahil olacak. Mükemmel bir sinema keyfi yapmak istiyorsanız Kanal D ekranlarınıza yansıyacak olan bu komedi filmini seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizi takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe

Sabahın ilk saatlerinde “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bültenini seyrederek güne başlayabilirsiniz. Siyaset, hava durumu, ekonomi, trafik, sağlık, yaşam ve spor gibi pek çok alandaki konu başlıkları ile gündeme ait tüm gelişmelerden bilgi sahibi olabileceksiniz. Ardından 09:00’da “Hıçkırık” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyerek TV keyfinizi devam ettirebilirsiniz. Hafta içi her gün yayına başlayan dizinin sürükleyici bölümler karşısında heyecan dolu anlar yaşayacaksınız.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Magazin D” adlı eğlenceli ve keyifli magazin programı karşınıza çıkıyor. Hafta içi her gün aynı saatte yayına başlayan bu heyecanlı yayında yine magazine dair tüm ayrıntılar ve özel röportajlar ekranlarınıza gelecek. 11:30’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı adlı yemek programının keyifli ve hoş sohbetli yeni bölümü ekranlarınızda oluyor. Birbirinden enfes lezzetleri bir araya getiren programı seyrederken, yapılan özgün tariflerin yapılış ayrıntıları hakında da fikir edinebileceksiniz. Tatlısından, ana yemeğine, atıştırmalığından hamur işlerine, çorbasından ekmeğine kadar tüm enfes yemek seçeneklerine ait yeni tarifler öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

12:45’de “Ekip Şahane” adlı keyifli ve renkli yayın ile gün ortasına girebileceksiniz. Küçüğünden büyüğüne herkesi ekranlar karşısına kilitleyen programı seyrederken hem eğlenebilir hem de birbirinden farklı ev dekorasyon örneklerinin yapılışlarını görebilirsiniz. Saatler 15:00’ı gösterdiğinde “Hıçkırık” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda yerini alıyor. Bu bölümde, Azmi’nin aniden geçirdiği kalp krizi ölüm tehlikesi yaşamasına neden oluyor. Sürükleyici anlar yaşatan yeni bölümü sakın kaçırmayın!

16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. Hemen ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı bültenle akşam haberleri başlıyor. Gündemin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve anlık olaylar objektif bakış açısıyla ekranlarınıza yansıyacak. Gündeme ait yaşanan tüm gelişmeleri, akşam haberlerinden öğrenme fırsatı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Hasret Bitti” ile mükemmel bir film keyfine hazır olun! Romantik komedi formatında ele alınan filmi tüm ailenizle birlikte izleyerek eğlence dolu anların tadını çıkartabilirsiniz. 22:15’de “Oflu Hoca’nın Şifresi” adlı komedi filmi ile sinema keyfi kesintisiz devam ediyor. 00:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Ardından 02:45’de “Oflu Hoca’nın Şifresi” 04:00’da ise “Soğuk Cinayet” adlı iki filmin ekranlara geliyor.