Gazete Vatan Logo

Kabine toplantısı başladı mı? Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı, gündem konuları ne?

Kabine toplantısı başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, bugüne işaret ederek 3600 ek göstergede uygulanacak olan formülün açıklanacağını duyurmuştu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, başladı mı? Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı, gündem konuları ne?

Kabine toplantısı başladı mı? Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı, gündem konuları ne?

Kabine Toplantısı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine tarihiyle ilgili açıklama yapmasının ardından konuyla ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Kabine toplantısı başladı mı, toplantı kararları açıklandı mı?

KABİNE TOPLANTISI BAŞLADI MI?

Kabine Toplantısı 6 Haziran tarihinde yapılacak. Cumhurbaşkanlığı programına göre toplantının saat 14:00'te başlaması bekleniyordu, Kabine Toplantısı 15.00'te başladı.

KABİNE TOPLANTISI KONULARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bilindiği gibi uzunca bir süredir çalışan ve emekli memurlarımızla ilgili 3600 ek gösterge diye bilinen bir hazırlık yürütüyoruz. Nihayet bu çalışmayı tamamladık ve Meclisimizin takdirine sunma safhasına getirdik. Yarınki Kabine toplantımızın ardından yapacağımız Millete Sesleniş konuşmamızda bu hazırlığı detayları ile anlatacağım. Bugün burada sadece daha önce söz verdiğimiz 4 meslek grubunu değil 5 milyonu aşkın memurumuzun ve emeklilerin tamamını ilgilendiren bir formülle bu meseleyi çözdüğümüzün müjdesini paylaşmakla yetinmek istiyorum.’ dedi.

Haberin Devamı