Gazete Vatan Logo

İzmir’de MHP’ye çeşitli siyasi partilerden yaklaşık yüz kişi katıldı

İzmir’de MHP’ye çeşitli siyasi partilerden yaklaşık yüz kişi katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bornova İlçe Başkanlığı tarafından, MHP’ye katılan yaklaşık yüz kişiye rozetleri takıldı.

Ege Üniversitesi Hastanesi içi Anemon Oteli'nde tertip edilen katılım törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilleri A.Kenan TANRIKULU, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İl Yönetim Üyeleri, iki Bölge Milletvekilleri, Milletvekili Adayları ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte partililer katıldı.

Katılım töreninde konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisine katılan arkadaşlarımıza hep birlikte rozetlerini takacağız. Arkadaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisine güç verecek inancı ile de bağrımıza basacağız. Böylesi günlerde Milliyetçi Hareket Partisinin neden kurulduğu, hangi amaçla siyaset yaptığı ve mücadele verdiği bugün de düşünüldüğü zaman çok açık şekilde anlamış bulunuyoruz. Kısaca Milliyetçi Hareket Partisi'nin neden kurulduğunu kendimce açıklamak istiyorum. Bir tanesi yüce Tük milletinin Türkiye Cumhuriyeti'nin var olması ve payidar kalması ile ilgili mücadele vermek adına Milliyetçi Hareket Partisi kurulmuştur. Türk milletinin ebediyete kadar sınırlarımız içerisinde, misakı milli sınırları içerisinde güven içinde yaşamak amacıyla yaşatmak için mücadele vermek için Milliyetçi Hareket Partisi kurulmuştur. Bir taraftan da ekonomik yönden, Türk milletinin ekonomik refahı, ekonomik gelişmişliği, teknolojik bakımdan gelişmişliği ve nihayetinde lider ülke Türkiye sevdası davası ile Milliyetçi Hareket Partisi kurulmuştur. Bir kez daha Milliyetçi Hareket Partisini kuran ve bu güne kadar Milliyetçi Hareket Partisini dimdik ayakta kalmasına katkı sağlayan her kesi minnetle şükranla anıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından, HEPAR MYK Üyeleri, HEPAR İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, HEPAR Bornova İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizamı Alem ve Alperen Ocakları Başkan ve Üyeleri, AKP’den eski önemli Bürokratlar, CHP’den Bornova İlçe Yöneticileri, ANAP ve DYP Eski yöneticileri ve İzmir Basınından, MHP’ye katılanlara rozetleri takıldı.

Haberin Devamı