Gazete Vatan Logo

İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek, bugün kar yağışı bekleniyor mu? Kar yağışı İstanbul’da devam edecek mi?

İstanbul'da kar yağışı ne zaman bitecek, ne kadar sürecek? Kar yağışı yurdu özellikle de İstanbul'u etkisi altına aldı. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları hayatı felç etti. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen de İstanbul'da don ve buzlanmaya dikkat çekerek, İstanbul’da hüküm süren kar yağışının ne kadar daha süreceğini açıkladı. Peki, yarın İstanbul’da kar var mı, İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?

İstanbul’da kar yağışı ne kadar sürecek, bugün kar yağışı bekleniyor mu? Kar yağışı İstanbul’da devam edecek mi?

İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek, kar yağışı ne kadar bitecek? İstanbul'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kara teslim olan İstanbul'da valilik peş peşe alınan kararları açıklanırken, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu İBB Afet Koordinasyon Merkezinde (AKOM) kentteki son durumu aktardı. Peki, yarın İstanbul'da kar bekleniyor mu? Kar yağışı İstanbul'da kaç gün sürecek, ne zaman bitecek?

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK?

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen yaptığı açıklamada, İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek? Sorusuna yanıt verdi.

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen dün akşam katıldığı canlı yayında, İstanbul'da don ve buzlanma beklendiğini ancak bugün gündüz saatlerinde kar görülmeyeceğini aktardı. Şen, kar yağışının akşam 20.00 21.00 saatlerinde görüleceğini ifade etti.

Şen bugün attığı tweette de, 'İstanbul'da bugün deniz etkisi tekrar başlayabilir öğlen ve sonrası ama dünkü kadar kuvvetli olmaz.1-2 saat içinde netleşir' dedi.

 

ARAÇLARIN YÜZDE 70'İNİN KIŞ LASTİĞİ YOKTU

Haberin Devamı

Şen ayrıca trafiğe araçlarıyla çıkanlar için, ''Bu akşam tekrar aynı şeyi göze alanları ben hayretle karşılıyorum. Dün akşam araçlara baktım, yüzde 70'inde kar lastiği yoktu, kış lastiği de yoktu. Bu şekilde trafiğe çıkmışlardı. Umarım bugün böyle bir hataya düşmez kimse'' dedi.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI AKŞAM SAATLERİNDE GÖRÜLECEK

Prof. Dr. Şen, İstanbul'un batısındaki dün görülen yoğun kar yağışının bu sabah sakinlediğini, İstanbul genelinde yoğun bir kar yağışının yaşanmayacağını akşam saatlerinde karın tekrar yağacağını ama dünkü yoğunluğun görülmeyeceğini söyledi.