Gazete Vatan Logo

İnebolu Belediyesi hangi parti, İnebolu belediye başkanı kim? İnebolu nerenin ilçesi, nereye bağlı?

Afet ve Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kırmızı kod uyarısı yapılan Kastamonu’da sabah saatlerinde çay ve dereler taşmaya başladı. İnebolu ilçe merkezinden geçen çayın taşma noktasına gelmesinden ötürü iş yerlerinin açılmaması ve giriş ile birinci katta oturan vatandaşlarında üst katlara çıkması uyarısı yapıldı. Peki, İnebolu nerenin ilçesi, nereye bağlı? İnebolu Belediyesi hangi parti, İnebolu belediye başkanı kim?

İnebolu Belediyesi hangi parti, İnebolu belediye başkanı kim? İnebolu nerenin ilçesi, nereye bağlı?

Afet ve Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kırmızı kod uyarısı yapılan Kastamonu’da gece saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili olmaya devam ediyor.  Kastamonu’nun İnebolu ilçesi merkezinden geçen Söke Çayının taşma noktasına gelmesinden ötürü ilçede tedbirler arttırıldı. İnebolu’da ilçe merkezinden geçen Söke Çayının taşma noktasına gelmesiyle vatandaşların iş yerlerini açmaması ve giriş kat ile birinci katta oturan ailelerinde de üst katlara çıkarak tedbir almaları istendi. Peki, İnebolu Belediyesi hangi parti, İnebolu belediye başkanı kim? İnebolu nerenin ilçesi, nereye bağlı?

İnebolu nerenin ilçesi, nereye bağlı?

İnebolu, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Kastamonu ilinin bir ilçesidir.

İnebolu Belediyesi hangi parti, İnebolu belediye başkanı kim?

Engin Uzuner 13 Şubat 1972 tarihinde İnebolu'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İnebolu'da tamamladıktan sonra Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden Ekonomist olarak mezun oldu. 1991 yılından itibaren İnebolu'da ticaret ile uğraşmaktadır. Özay gemi Acenteliği ve Özay odun kömür ticareti firmasının sahibidir. Deniz Ticaret Odası ve SS Gemi armatörleri motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin İnebolu temsilciliğini yapmaktadır.21.10.2017 tarihinde yapılan 6. Ak Parti İnebolu olağan kongresinde ilçe başkanlığı görevini devir aldı. Orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberin Devamı